Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
ronson #32783 üzenetére
Közben gugliban megtaláltam a céget.
Ami érdekes, hogy faterom telefonjában lévő kártya az én nevemen van. Feltöltőkártyás és egy szerződéshosszabbításos telóvásárlás alkalmával kaptam ajándékba még 2011 februárjában a szolgáltatótól.
Nekem 2005 óta előfizetéses számom van.Szóval nagyon nem értem, hogy
- ha rajtam szeretnének behajtani valamit, akkor miért a feltöltős kártyámon keresztül próbálkoznak
- miért nekem kell hívogatnom őket, ha ők akarnak valamit
- fogalmam nincs mit akarnának behajtani, mivel azon szerencsés helyzetben vagyunk, hogy sem nekem, sem a szüleimnek nincs adóssága
- mi a fenéért szólítanak úgy meg, hogy "Tisztelt Ügyfelünk". Nem vagyok én ügyfelük, azt sem tudtam eddig, hogy a világon vannak.Szóval vannak itt érdekes dolgok. Minden esetre egy ügyvéd tanácsát kikérem mielőtt hajlandó leszek visszahívni Őket.
Szerk:
"És mivel ugratnának be, egy éppeszű embert"
Igazából épeszű embert nem tudnak beugratni, mert fogja és kitörli az sms-üket. No, de ugye azért az emberi kíváncsiságot nem szabad figyelmen kívül hagyni. Én egyből arra gondoltam, hogy a visszahívandó szám esetleg emelt díjas, így kicsalva az ember pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Yettel topik
- E-roller topik
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest