Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sly105
aktív tag
válasz
atyuska #15281 üzenetére
Autóhifi miskolcon????Jó vicc egy nagy rakás nagyképű banda van csak miskolcon nem autóhifisek!Már nem egy autóriasztót és hifit javítottam már amit "szakemberek" gányoltak be hifistúdióban.
Sőt olyan autóba is szereltem sima mezei autóriasztót amibe azt mondták hogy nem lehet csak can-bus rendszerűt 60k-ért.
-
Ronyman
aktív tag
válasz
atyuska #15281 üzenetére
Nekem van egy mélyládám, ha érdekel. Ez ugyan nem zárt, hanem reflex, de less rá: mélyláda Kevlár hangszóró van benne. Teljesen makulátlan, gyári állapot. Nem igazán használtam, mert egy 3 ajtós Seatom van, amibe ha beraktam akkor nem tudtam normálisan pakolni a csomagtartóban. Ha kis helyre ekeresel ládát, akkor ajánlom az [mnc Sub-Boxát]
Nekem most ez van az autóban, ugyan ez sem zárt, hanem bandpass láda, de szerintem nagyon jó. Blau 400Wos erősítőnek csak a fele van rákötve... de hidd el bőven elégKipróbálható, tesztelhető.
Ha esetleg érdekel akkor írj és megdumáljuk.[Üdv: Ronyman
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- Yettel topik
- E-roller topik
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest