- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
Kész van, töltsétek.... aki játszani akar vele...hajrá...
[link]
-
Dogengar
aktív tag
válasz
tomy88trance #138 üzenetére
Videokártya?
-
tomy88trance
tag
válasz
Dogengar #137 üzenetére
Gépem többi része: 8GB DDR3 Ram, 700Wos FSP táp, egy nem tudom most hirtelen mekkora és milyen hdd ,asus b85m-g alaplap, rendben majd frissítem
Ismétlem nem laggol a játék,nem is szaggat,hanem mint a max paynebe mikor bullet time-ozott az ember úgy megy végig ,videók se akadnak,menü se akad
-
Dogengar
aktív tag
válasz
tomy88trance #136 üzenetére
Géped többi része? Tessék frissíteni az adatlapodat!
-
tomy88trance
tag
Üdv! Próbáltam már pár helyen utána kérdezni,de hátha itt tudja valaki a megoldást. A következő a gondom: Egy olyan problémám lenne,hogy nem szaggat a játék,hanem folyamatosan lassú, mintha bullet time effekt lenne végig a játékban, origien tolom az origin access free keretein belül, lehet emiatt vagy más a probléma? Ja és a beállításoknál se enged mindent beállítani :/ I5-4460-am van ,2013as tomb raider ment magas beállítások mellett 1280x1024-be, ennek hiába veszem lejjebb nem javul. :/ Így viszont játszhatatlan ,mert futás közben is olyan mintha gyalogolnék
-
janos666
nagyúr
Szerintem legtöbben, akik ma kellemes emlékeket fűzünk az első részhez, igazából "relatívan túlértékeljük", mert a szép emlékek idővel nosztalgikusan tovább szépültek, illetve akkoriban vélhetően azért hagyott bennünk pozitív emlékeket, mert sok tekintetben újdonság volt, amit ma már eleve nehezebb elérni (ahogy egyre több mindent láttunk már, egyre nehezebb újat, vagy legalább újszerűt mutatni). Szerintem látványbeli stílus és még játékmenet, de ugyan így hangulat tekintetében is újszerű volt, így valószínűleg elkapott minket egy kicsit érzelmileg is. Ráadásképp pedig ott volt még pár további apróság, mint pl. a Physx viszonylag értelmes használata is, ami hozzátett még egy kicsit az újszerűség varázsához.
Szóval ma eredendően nehezebb relatívan ugyan olyan jó játékot kihozni, de főleg folytatás/előzmény, vagy reboot keretében, hogy az részben az újszerűsége miatt is legyen jó, de aki ezt szerette az első részben, az valószínűleg ilyen téren is várt valamit.
... és ha már hangulat... Én például az évek során többször előkotortam az első rész főcímdalát (Lisa Miskovsky - Still Alive), amiről pár év után rendszeresen elmondtam az ismerőseimnek, hogy szerintem egyedül ez a dal adja a játék érzelmi töltetének kb. felét, ami pedig a komplett alkotás összértékének is kb. a felét teszi ki, szóval a szerencsésen eltalált soundtrack valószínűleg jelentős mértékben járult hozzá az ME ilyen jellegű sikeréhez (már amennyire sikeres volt, de akiket ismerek és játszottak vele, azok többnyire szerették, vagyis amire itt gondolok, hogy pozitív érzelmeket idéztek fel vele kapcsolatban).
Ehhez képest viszont a Catalyst szerintem teljesen szakított mindezzel.
Az előző gondolat folytatásaként például egyetlen dalra/dallamra sem tudok most visszaemlékezni a Catalyst-ból, pedig alig egy-két hete fejeztem be a story-t, és nem jutott eszembe belehallgatni a soundtrack-be, hogy felidézzem a játék hangulatát, mert, nos... szerintem nem nagyon van neki, legalább is engem nem kapott el magával annyira.
A látvány OK, de egyrészt már nem újdonság (viszont mivel reboot, így megint hozni kéne a "varázslatot", nem elég szimplán folytatni, mint ha egyenes folytatás lenne). Sőt, szerintem viszonylag összecsapott ez a játék ilyen tekintetben, mert azon a PC-men, amin sokkal részletgazdagabb és változatosabb látványvilágú Frotbite 3-as játékok is mentek akadás nélkül, még olyankor is ha konkrétan sok vizet, akár kimondottan vízesést, vagy szökőkutakat láttam (a DI:Inquisition-ben sok ilyen volt, gond nélkül!), itt viszont durván belassul, mondhatni szaggat a játék egy szökőkút láttán (plusz még véletlenszerűen pár helyen, de a víz nagyon egyértelmű volt, hogy kiakasztja, pedig nem volt állejtegetős látvány a síkidomok tetejéről habzás és akadály nélkül legördülő, aztán a másik síkon szintén zavartalanul eltűnő kristálytiszta víz).
Ja, és totál Mass Effect 3 idéző volt az, mikor pl. beraktak 3 teljesen egyforma kinézetű, és ugyan azt a rövid animációt ismételgető NPC-t egy számunkra mindenképp, de még számukra is megközelíthetetlennek tűnő szűk területre (azt hittem ez, amihez egész közel sikerült mennem, az valami ester egg, de később láttam, hogy máshol is vannak hasonlók: "szellemszerű" alakok, amik akár animáció nélkül csak mereven bámulnak ki a fejükből egy "lehetetlen" helyen [pl. egy látszólag ajtók nélküli szűk szögletes légtérben, vagy a semmibe vezető lépcsőház "pihenő" részén mereven állnak "bebugyolált fejjel", amik mint ha nem is emberek lennének fura ruhában alacsony poligonszámmal, hanem "idegen faj", esetleg bábu], és látszólag nincs semmi szerepük). Ez még rosszabb, mint hogy úgy általában hülyén néz ki a sok NPC nélküli üres tér, ami látszólag egy étterem, szórakozóhely, bútorozott "park", vagy akár magánlakásnak néz ki (sőt, a "lakásnak" tűnő belterekben is felbukkannak a melléküldetéses NPC-k, akik nem ott laknak), de soha nem használja senki, az NPC-k üres szobákba vannak bezárva (vagy nincsenek sehol).
De szerintem a nagyobb baj, hogy ez egy mesterségesen Ubisoft féle openworld stílusra faragott ME reboot, nem pedig egy folytatás (vagy előzmény):
- Egyrészt eleinte teljesen össze voltam zavarodva a story-t illetően, mert nem állt össze számomra a mára már igen homályos emlékeimmel szembeállítva sem (egyszer játszottam vele megjelenéskor, majd pár évvel később újra, szóval jó rég), hogy miként passzol össze a két játék. (Szerintem kellett volna valami kisfilm a játék elejére, ami egyértelművé teszi, hogy ez reboot és nem folytatás, vagy előzmény, szóval teljesen felejtsem el az első részt, ha képben akarok lenni ezzel.)
- Másrészt, szerencsére arra magamtól is rájöttem, hogy semmi értelme a side quest-ek ~99%-ának, így nem estem bele abba a hibába, hogy például megpróbáltam összeszedni az összes gridleak-et, mikrochip-et, stb, vagy más hasonló dologgal untattam volna magam halálra, amitől csak megutáltam volna a játékot, mint annak idején az Assassin's Creed sorozatot, mikor belefutottam az ilyen "csapdákba" (mikor még újdonság volt nekem az ilyesmi, hogy vannak teljesen értelmetlen "harmadlagos küldetések", és azt hittem van ezeknek bármi értékelhető jutalma a játékon belül [legalább egy ester egg szintjén], nem csak statisztika a menüben, hogy 1000 "izéből" már 980-at szedtél össze a városban - bár a gridleak vadászat még mindig jobb móka, mint az animus fragments gyűjtögetés, illetve néha abszurd mód humoros dilemma volt, hogy megálljak-e felkapni valami gyűjtögethető kütyüt egy határidőre végzett futam közepén).
Nagyon életszerűtlennek találtam a csomagszállítós mellékküldetéséket is, hogy képesek határozatlan ideig ott ácsorogni emberek, de amint a kezébe tudják nyomni egy véletlenül odatévedt futárnak a csomagot, akkor gyakorlatilag kivétel nélkül néhány rövid percen belül célba kell érnie (amiben ugyan extra vicc, hogy egy viszonylag ügyes futár sem mindig tudja első próbára időben lefutni ezt az utat, mert kísérleteznie kell az alternatív lehetőségekkel...), különben "világvége", elpusztul minden kiscica és meghalnak az éhező gyerekek, stb (egy másodpercen múlt, miután egész nap ott szobrozott...). Illetve idegesítő, hogy mindig elölről indul a csomaghoz kapcsolódó "duma", szóval mikor adott skill-ekkel még lehetetlen csomaggal próbálkoztam, már kívülről fújtam a mondókát. -> Ez pedig a másik, hogy nem nagyon tudtam előre, hogy mi az, amit már van esélyem teljesíteni, és mi az amihez kéne valami extra skill, vagy tool, amit csak később kapok meg a story részként, hogy gyorsabb legyek és/vagy le tudjam vágni az utat...
Zavaró volt az is, mikor a story részeként egyértelműen bezártak egy szűk helyre, míg kiütöttem ~10 ellenfelet ezzel a nehézkes és fura harc-mechanikával. Nem tudom miért kellett ennyit foglalkozni a harccal, ha elvették az embertől a pisztolyt még olyan formákban is, hogy pl. pajzsként magunk elé tartunk valakit, és az ő pisztolyával lövünk az ellenfélre (vagy bármi, legyenek kreatívak, ha már behozzák a fegyvereket és elkerülhetetlenné teszik a harcot...). Na meg szerintem egyébként is teljesen irreális a harc. Igazából számomra szerintem lehetetlen lett volna leküzdeni mindenkit (vagy nagyon sokszor neki kellett volna futnom, mire beletanulok), ha már az első találat a földre küldött volna (akár puskákból, akár abból a marokban tartott "izéből" -> amiről jut eszembe a kérdés: mi miért is nem kaphattunk egy ilyet a saját kezünkbe...?), pedig elvárható lenne ezen a technológiai színvonalon, hogy egy sokkoló fegyver kiüsse az áldozatát egy tiszta találattal (de ha nem az elsővel, akkor a másodikkal minimum megszédítse, hányingert vagy izomgörcsöket okozzon pár másodpercig, mi elég idő lefogni az embert, stb). Szóval azért volt teljesíthető, mert "hagyott nyerni" az AI, ami így butának nézett ki, sőt még én is bénának éreztem magam, amiért engem "hagyni kell nyerni", hogy ne akadjak el a játékban.
A VR-ról nem tudok nyilatkozni, mert egyelőre nagyon konzervatívan kerülöm a témát (ha már szinte mindenkinek lesz és minden játék erre kihegyezve jön, akkor biztos nekem is lesz, de egyelőre még csak a 4k-s síkképernyő van a terveim közt, az is inkább csak év végén vagy inkább jövőre, sisakot egy jó darabig még nagyon nem akarok, főleg nem elsők közt, "korán"...), de elhiszem, hogy jól passzol ehhez a játékhoz. Viszont ez szerintem még nem mentesíti az ettől független hibáitól.
-
mad1
veterán
Nem ertem mit rinyaltok en toltam az elso reszt de ez magasan veri....Amugy vr el probaljatok ki messze veri az elodot....Istenkiraly jatek.Ajanlom a megvetelet.
-
Feri1977
senior tag
kb. 3 hónapja írtam itt hozzászólást, érdekes módon eltünt..na akkor újra röviden, segítsetek már kérlek mert tépem a hajam. a legelején vagyok, amikor lemész lépcsőn és egy csávó az ajtó előtt le akar ütni, na én nem tudok semmivel harcolni, hiába írja, hogy nyomd az egér bal és jobb gombját harchoz, semmit nem csinál semmit rá!
-
janos666
nagyúr
Nem vagyok elragadtatva a játéktól.
Kicsit olyan, mint a Mirror's Edge, Assassin's Creed stílusú, EA-féle újragondolása, kissé összecsapott kivitelben (miután már halálra untam az AC-t).Sohasem tetszett, ha lehetetlen megítélni az elérhető opcionális mellékküldetésekről, hogy lehetséges-e teljesíteni őket adott időpontban, vagy még legalább 10 szintlépést kell várni hozzájuk a fő story mentén. Pár csomagot megpróbáltam lefutni vagy tízszer, mielőtt feladtam, aztán mikor visszamentem a story-hoz, akkor láttam, hogy az XY skill/tool, amit a story során kapok/fejlődik, valószínűleg a mellékküldetésben is sokat segített volna.
A futásteljesítmény is fura, ettől sokkal látványosabb játékokat is láttam már a gépemen stabilabban futni, amik Frostbite3-al készültek (szépnek szép, de lényegében mégis csak csupa sík és homogén felületet látunk, mégis eseget itt-ott az fps visszafogott minőségi beállításokkal FHD-ban). A RAM-ot is zabálja, mégis lassan tölti be a checkpoint-okat.
Vannak benne véletlenszerű kozmetikai bug-ok, de olyan idióta megfontolatlanságok is, hogy most pl. teljesen elakadtam a story-val, mert gyorsutazással elhagytam egy helyet, amiről fogalmam sincs, hogy hol található, és nincs megjelölve a térképen sem. Biztosra vettem, hogy ez a hely is elérhető lesz majd gyors-utazással, de minimum gyalog visszavezet majd oda a térkép. De nem (sőt, most talán lehetetlen is megközelíteni, mert a story része volt bejutni oda, aminek részeként mozgatni kellett tárgyakat az úton)...
--->>> Szerk.: Jézusom! Bocsi. Végül megtaláltam a quest marker-t.
Addig nézegettem a térképet, míg feltűnt a felirat, hogy a lefelé nyíllal lehet átváltani az underground térképre. -
k-adi
nagyúr
Na végigvittem én is.
Annak ellenére, hogy az előző részhez képest szinte minden téren fejlődött a játék, még így is rá lehet unni 1 óra után. De végigvittem, mert érdekelt a történet, ami hatalmas csalódás lett számomra.
Jopofa ez a rohangálósdi de nem értem miért kellett 2. részt csinálni belőle, a legtöbb mozdulat u.a. ráadásul, egy sima DLC-nek elment volna ez.
-
Croft-21
őstag
Tegnap én is elkezdtem, de valahogy nem fogott meg. Túl modern a környezet, az első részben voltak olyan részek, ahol pl építkezés ment, vagy állványokon kellett feljutni. Az reálisabb képet adott, de ez a túl modern, túl steril környezet valahogy nem tetszik.
-
Rossi
addikt
Megvettem ma akcióban 36 EUR-ért, el is kezdtem.
Eddig nem kapott el a feeling, pedig az első rész az egyik nagy kedvencem.
Bízom benne, hogy nem okoz csalódást.
-
ScomComputer
veterán
Hali...van valakinek mentése,kb a story felénél valahol...reinstall volt és nem mentettem el...
Köszi! -
Maxtreme
addikt
válasz
ScomComputer #112 üzenetére
Az a retek 3 millioszoros fxaa miatt van.
Ki lehet kapcsolni némi cfg file buherával, de akkor meg iszonyat recés lesz az egész... -
demmer123
őstag
8600ft megér a játék szerintetek ?Vagy várjak még vele hogy jobban le menjen?
-
TBT
addikt
Mellveregetős Konzolvilág mára ígérte a szállítást. Nem lett belőle semmi, talán majd holnap. Na, ezektől sem veszünk többet semmit.
-
Maxtreme
addikt
válasz
FollowTheORI #107 üzenetére
Ha kikapcsolom, akkor sem változik sajna, kb semmi.
Viszont olvasom neten hogy kb mindenki panaszkodik h el van b*szva a texture streaming rendszer..
Sok embernél ez már a brtanal is előjött, jelezték is.
Így sok értelme volt a bétázásnak. -
válasz
Maxtreme #105 üzenetére
Hmm... ez érdekes... talán ennyire nem.
De ezt a memória optimalizáló csinálja szerintem... azt énis megfigyeltem hogy a textúrákat néha itt ott dinamikusan tölti csak be... közelebb mész akkor kitisztul... távolról meg homályosabb.
De nem mindenhol és nem mindig.Viszont ha kikapcsolom ezt a memória optimalizálást, akkor nálam belassul minden nagyon... még alacsonyabb beállításokon is.
Most inkább játszom vele ahogy megy jól, aztán majd ha érdekes lesz akkor trükközgetek a grafikával.
-
Maxtreme
addikt
Emberek nálatok is iszonyatosan ocsmányak (kis felbontású) a textúrák? kb állíthatom bárhova, baromi low res még hyperen is.
A betaval nem volt ilyen jellegű problémám.. -
válasz
FollowTheORI #101 üzenetére
Mondjuk azt hozzá kell tenni hogy fene tudja mennyit butít a memória optimalizáló beállítás dinamikusan.
-
Játszadoztam vele egy kicsit... egész jól fut 980-on GPU memory restriction + Hyper beállítással 60+ megvan... olyan 70 körül van az átlag fps.
-
vallas
őstag
Hogy kerek legyen....
mikor jön már......
-
-
front3r
őstag
-
TBT
addikt
válasz
#85552128 #95 üzenetére
Sajnos tovább rontja az összképet, hogy több review anyag szerint a PC-s port eléggé összecsapott lett.
Nagy kár érte, mert vártam a játékot. Most várhatok tovább egy leárazásra, mert 15 000 forintot egy félkész játékért nem akarok kiadni. Az EA megint hozta a kötelező igénytelenséget. Csodálom, hogy ez a hulladékokat gyártó kiadó még működik. -
törölt tag
-
válasz
ScomComputer #92 üzenetére
Inkább játszok én.
-
ScomComputer
veterán
válasz
FollowTheORI #90 üzenetére
A Catalyst majd kölcsön adod, egy végigjátszásra ugye....
Én meg odaadom a 1080-at 1 hétig tesztre..... -
-
ScomComputer
veterán
-
Dogengar
aktív tag
-
Remus389
veterán
válasz
FollowTheORI #84 üzenetére
Szerintem nem néz ki rosszul a videon
-
-
Remus389
veterán
Elfut ez gyengébb gépeken is, 1 gigás videókártyán is, nyílván kompromisszumokat kell kötni (lásd videó leírás)
-
Dogengar
aktív tag
Elvileg ez a játék zenéje
Hát, szerintem a Still Alive jobb. -
fpeter07
veterán
válasz
ScomComputer #80 üzenetére
Az lehet. De korán kelek, így van időm.
-
fpeter07
veterán
-
Dogengar
aktív tag
Kinek hogy tetszett a béta?
-
Gigi01
őstag
válasz
breakout123 #75 üzenetére
Köszi,vittem!
-
breakout123
aktív tag
Én is kaptam kódot még tegnap. Le is töltöttem, de indítás után a töltőképernyőnél állandóan kifagy. Utána olvasva sajnos kiderült, hogy Phenom II/Core 2 procikon nem megy a béta.
Friend Code: EUUL-G9S3-K49T-P52G-VKXF
-
Közben kaptam kódot, köszönet érte.
Ma teszteltem, eszméletlen eddig, bőven felér az eredetihez, a grafika pedig igen pazar.
Üdv. core2
-
M@rdel
őstag
Nekem is van egy szabad "friend code", ha kell valakinek keressen!
-
Dogengar
aktív tag
válasz
CptAdamica #70 üzenetére
Köszönöm az infót!
-
Deftyyy
tag
EULU-CVY6-9NFU-PZUZ-NUEG itt egy kód akit érdekel vigye. Mellesleg a mellékelt üzenetben írták is hogy:The Closed BETA starts April 22, 2016 at 15:00 CEST and ends April 26, 2016 at 18:00 CEST.
-
Dogengar
aktív tag
Gyors kérdés: Sajnos a bétát nem tudom kipróbálni, meg tudná valaki nézni, hogy elérhető a frostbite konzol a játékban?
-
CptAdamica
veterán
válasz
ScomComputer #66 üzenetére
Köszi.
-
Sarkadi
tag
Volt lehetőségem a mai napon nekem is kipróbálni a BETA-t és azt kell mondjam, hogy méltó lesz az előző részhez! Grafikailag rendben van és a játékmenet is pont annyit fejlődött és annyival lett összetettebb, hogy ne legyen "ez már ismert" érzetünk. Mellesleg meddig játszható a BETA, mert csak egy bizonyos részig jutottam benne, nem akartam jobban belemerülni, majd a teljes verzióval!
A lentebb írt konfigommal pedig Ultra textúra beállítások és minden más High beállítás mellett stabilon hozta a játék a 60FPS-t FullHD felbontásba.
Pár képet én is csatolok:
-
ScomComputer
veterán
Ha most vettél,2*4Gb ramot sokkal jobban jártál volna 2*8Gb-al,persze csak akkor ha előre is gondolkozol....a vga-val semmi gond,de lassan az is nagyon kevés lesz ....
(#64) san01:
Press the tilde (~) key
Type the command screenshot.render and hit enter
Hit tilde again to close the consoleVagy valami külső progi "Fraps.....Msi Aterburner......stb"...
-
Gigi01
őstag
válasz
ScomComputer #63 üzenetére
Akkor lehet veszek még 8-at,még jó,hogy most vettem,miért lenne elég ami van.
Vagy szerintetek a vga-m végett felesleges,az előbb elfogyhat?(fullhd)Ja nyílt béta nem várható?
-
CptAdamica
veterán
válasz
ScomComputer #63 üzenetére
Hogy tudok print screen-t lőni a játékról?
-
Starpunk
csendes tag
válasz
SenorGrande #60 üzenetére
Vittem a kodot! Nagyon Szepen Köszönöm!
-
válasz
SenorGrande #60 üzenetére
4GB ramod van?
Azzal nem is fog menni... meg 1GB videó rammal se...
-
SenorGrande
senior tag
Itt is egy Origin kulcs a betahoz: F5LC-3RZ7-TVMS-QXKN-D432
Nálam nem indul el, dice logo után összeomlik...
-
Dogengar
aktív tag
Friend kód: AYEE-76QV-5CJJ-5RWN-LDPV
-
Urak!
Jelentkeztem a bétára, sajnos nem kerültem be.
Egyik kedvencem a ME pedig.. Lennétek oly jók, hogy megdobtok egy kulccsal ha van még? Köszi!
Üdv. core2
-
Slystyle
őstag
válasz
FollowTheORI #51 üzenetére
Nekem is tetszik, előzőt is kb. 10-15 alkalommal játszottam végig, csak a sok crash miatt nem nagyon tudtam kiélvezni a játékmenetet most. Persze így kisebb felbontással már crash mentesen futott, de így nem teljes pompájában próbálom ki. Sebaj, majd a közeljövőben rászánom magam egy combosabb VGA-ra, szerintem a vram mennyisége lesz a szűk keresztmetszet nálam.
A játék maga pedig szerintem nagyon el lett találva. A mozgás sokkal dinamikusabb, a mozgási animációk sokkal természetesebbek. A karaktereket is jól eltalálták. Az új harcrendszer is sokkal folyékonyabb és komplexebb/variálhatóbb.
Természetesen végre open world, lehet mászkálni, több a side-quest meg a collectibles. Így összességében szerintem jó játék lesz a végére belőle. -
CptAdamica
veterán
válasz
FollowTheORI #53 üzenetére
Köszi, a jól bevált console-t kerestem, de nem találtam, így viszont kiírja.
-
ScomComputer
veterán
válasz
FollowTheORI #51 üzenetére
"Amugy kell neki a vas rendesen".....ez igaz nálam 7.2 Gb ramot és 4.3 Gb Vramot eszik 2560*1440-ben ultrán...
-
válasz
CptAdamica #52 üzenetére
exe mellé csinálsz egy user.cfg fájlt és bele ezt: PerfOverlay.DrawFps 1
És a játék ki fogja írni.
-
CptAdamica
veterán
-
Nekem tetszik... grafika pöpec... legalábbis ahhoz képest.
Játékmenet nagyon ismerős, talán tényleg a harcrendszer az ami a legnagyobb változás.
Amugy kell neki a vas rendesen, amin mondjuk az SWBF után nem lepődök meg... ultrán épp megvan a 60+ minimum... 60-70-80-90 között változik a jelenet komplexitásától függően általában nálam (GTX980).
Ami azért nem sok. -
Slystyle
őstag
Tapasztalatok?
Nekem is megérkezett a kód, viszont kezdeti nehézségek akadtak. Persze béta, de a folyamatos memória crash jelen van. Lehet én maradtam le, de FullHD-hoz manapság már nem elég a 2GB VRAM?
Memóriát nem eszi meg, olyan 5-6 körül áll be úgy, hogy fut pár háttérprogram (Skype, Steam, Chrome).
Első 2 crash után gondoltam kilövök mindent, de jött még egy crash (videóbeállítások full low+1920+1080). Gondoltam letolom 1680*1050-re a felbontást és így már stabilan futott másfél órán át, aztán kiléptem.Nem tudom, hogy béta gond-e vagy csak nekem lenne már itt az ideje PC újításra. Egyetlen játék csinált ilyet a közelmúltban, az pedig az AC
nity volt, de ott tudjuk voltak erős memory leak issue-k. PC specs adatlapomon, szerintem a minimumot simán hozom, de azért az ajánlottól sem vagyok lemaradva. Olyan mid-high-ra lőttem volna be simítás, motion blur és hasonló eye-candy-k nélkül.
-
TBT
addikt
Béta time:
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
FollowTheORI #45 üzenetére
vittem az elsőt! köszi!
-
Dogengar
aktív tag
válasz
FollowTheORI #45 üzenetére
A 2. kódot beváltottam, remélem nem gond.
-
Beta code akkor innen is... csak nekem kicsit lassabban küldték:
8USA-DXU2-DH9A-97QL-R5VW
EV2S-25JD-XWDX-YUPV-WK7L
-
klinga80
csendes tag
Ha valakit esetleg érdekel. Béta kód : EUTK-HB5C-UEUJ-FUF3-NEP4
-
Csókosok...
-
CptAdamica
veterán
válasz
ScomComputer #40 üzenetére
-
ScomComputer
veterán
válasz
CptAdamica #39 üzenetére
Hát én is éppen ezt akartam mondani....hehehe...
-
ScomComputer
veterán
No nem sokára game.....
-
Amugy nagyon babán néz ki a játék... az új Frostbyte játékok nagyon pöpecül néznek ki (SWBF is). Ez jó jel a jövőre nézve.
-
válasz
Bjørgersson #35 üzenetére
Jaja. Most sztrímelik/-ték a jutyúb celebek.
Remélem azért nem ez a multis online izé lesz a játék lényege és nem szúrják ki a szemünk valami 5-6 órás sztorival...
-
Bjørgersson
félisten
MIRROR'S EDGE CATALYST - You gotta have Faith!
Live stream.
-
-
TBT
addikt
LOL
2 hetet csúszik a játék.“As you know, we’re about to open the gates to the city of Glass for participants of the Closed Beta. One of the key features of the Beta and the full game is Social Play, detailed in our latest developer diary,” EA explained. “To support the Social Play features, we are using a brand new online technology. We also want to make sure we have the opportunity and time to address player feedback from the Closed Beta. That is why we will give ourselves a bit more time to perfect the game, with a new release date for Mirror’s Edge Catalyst of June 7th (NA) and June 9th (EU).”
Valószínűleg a háttérben az áll, hogy 1 napon jelenik meg a Blizzard új IP-jével az Overwatch-al.
-
TBT
addikt
MINIMUM:
CPU: Intel i3-3250 / AMD FX-6350. (Note: Mirror's Edge Catalyst requires at least 4 logical cores to run.)
RAM: 6 GB
HARD DRIVE: At least 25 GB of free space
VIDEO: NVIDIA GeForce® GTX 650 Ti 2GB or better / AMD Radeon™ R9 270x or better
INPUT: Keyboard and mouse, dual analog controllerRECOMMENDED:
CPU: Intel Core i7-3770 at 3.4 GHz / AMD FX-8350 at 4.0 GHz
RAM: 16 GB
HARD DRIVE: At least 25 GB of free space
VIDEO: NVIDIA GeForce® GTX 970 4GB or better / AMD Radeon™ R9 280x 3GB or better
INPUT: Keyboard and mouse, dual analog controller -
Gigi01
őstag
válasz
FollowTheORI #26 üzenetére
Szerintem én végigtolom az elsőt előtte.
A gépigényre kíváncsi leszek. -
Annyira régen volt már az előző rész, nem tudom végigtoljam e előtte... bár sajnos sok időm nincs rá.
Amugy azt néztem hogy a green hoodie-s csávó után szabadon, ebből a játékból simán lehetne csinálni egy Green Arrow játékot ahol lehet nyilazni...
A parkouring már megvan hozzá. -
messi6502
tag
Ez már nem az a "steril" környezet, mint az elsőben
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
Dogengar
aktív tag
-
.LnB
titán
válasz
FollowTheORI #19 üzenetére
Fura, hogy lassan megjelenik és erről nem esett még szó. Remélem az NFS példáját követik inkább mint a Battlefront-ét.
-
-
.LnB
titán
Tervezem, hogy ma már én is előrendelem. De nem tudom, hogy ehhez is lesz Season Pass? Nem nagyon szeretem, de tuti lesz. Esetleg a tartalmáról ha lesz lehet valamit tudni?
-
Már csak kb 2 hónap... hú egyre jobban várom már a megjelenést.
Pre-load május 20 este 19 óra.
Start május 25-26 éjfél (0 óra).Remélem tartják.
-
fpeter07
veterán
Hát az elmúlt években az egyedüli új játék, amivel játszottam az a Life is Strange volt. De azt annyira eltalálták, hogy elképesztő. Manapság nem sok időt töltök gép előtt, és mondanám, hogy várom a megjelenést, de nem lesz vele alkalmam játszani. Egyébként is piszok drága lesz az első évben, virágbolti játékkal már nem is tudom mikor játszottam utoljára. Tele van a szekrény (valódi és virtuális is) el nem kezdett zsír új játékokkal.
-
k-adi
nagyúr
Igazából nekem totál mindegy, csak gondoltam 2 haldokló topic helyett legyen inkább 1 félig-haldokló
-
Dj Sügi
őstag
Minden játéknak van külön topikja itt a PH-n. Ha pl:10 része van egy játéksorozatnak, akkor is nyitnak a 10.-nek is egy újat. Nem tudom miért pont ennek ne lenne?
Ez sztem így van jól, függetlenül attól, hogy az előző részről beszélnek-e még a saját topikjában vagy sem. Ha nem így lenne nagy katyvasz lenne az egész a 10. rész után. Meg az újonnan ide érkezők sem hiszem, hogy azt gondolják, hogy az első rész topikjában lehet megbeszélni a 2. rész dolgait, hanem, hogy ez egy gyenge, elfeledett játék és még csak topikot sem nyitottak neki. (Megjegyzem a többi játékhoz képest, -amik már a bejelentésük előtt topikot kapnak- tényleg későn kapott saját topikot)Ha már itt tartunk, sztem meg ez teljesen felesleges: [link] . Minden egyes játékhírnek 5-50 kommentért válasz topikokat nyitni.
-
Dogengar
aktív tag
A játék tervezett megjelenése: 2016.05.24
Platformok: PC, Xbox One, Playstation 4Annyi év után végre úgy tűnik, hogy megjelenik a DICE által 2008-ban készített sokak által kedvelt Mirror’s Edge következő része. Habár a Catalyst nem folytatja az előző rész eseményeit, hanem Reboot-nak álmodták meg a készítők. Hősnőnk, Faith új eredet történetet kapott, az őt segítő társak, illetve az ellenségek is mások lesznek. A legnagyobb változás, hogy a Catalyst már Open World lesz, azaz a city of Glass-t már teljes egészében bejárhatjuk kedvünk szerint. Nem használhatunk fegyvereket, csak az ügyességünkre, és H2H combat-ra hagyatkozhatunk. A játékot a házon belüli Frostbite 3 motor hozza mozgásba, az első részben használt Unreal Engine 3 motorral szemben. Az első rész briliáns zenéjéért felelős Solar Fields is visszatér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged