- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Maxtreme #105 üzenetére
Hmm... ez érdekes... talán ennyire nem.
De ezt a memória optimalizáló csinálja szerintem... azt énis megfigyeltem hogy a textúrákat néha itt ott dinamikusan tölti csak be... közelebb mész akkor kitisztul... távolról meg homályosabb.
De nem mindenhol és nem mindig.Viszont ha kikapcsolom ezt a memória optimalizálást, akkor nálam belassul minden nagyon... még alacsonyabb beállításokon is.
Most inkább játszom vele ahogy megy jól, aztán majd ha érdekes lesz akkor trükközgetek a grafikával.
-
válasz
FollowTheORI #101 üzenetére
Mondjuk azt hozzá kell tenni hogy fene tudja mennyit butít a memória optimalizáló beállítás dinamikusan.
-
Játszadoztam vele egy kicsit... egész jól fut 980-on GPU memory restriction + Hyper beállítással 60+ megvan... olyan 70 körül van az átlag fps.
-
-
válasz
ScomComputer #92 üzenetére
Inkább játszok én.
-
-
-
válasz
SenorGrande #60 üzenetére
4GB ramod van?
Azzal nem is fog menni... meg 1GB videó rammal se...
-
válasz
CptAdamica #52 üzenetére
exe mellé csinálsz egy user.cfg fájlt és bele ezt: PerfOverlay.DrawFps 1
És a játék ki fogja írni.
-
Nekem tetszik... grafika pöpec... legalábbis ahhoz képest.
Játékmenet nagyon ismerős, talán tényleg a harcrendszer az ami a legnagyobb változás.
Amugy kell neki a vas rendesen, amin mondjuk az SWBF után nem lepődök meg... ultrán épp megvan a 60+ minimum... 60-70-80-90 között változik a jelenet komplexitásától függően általában nálam (GTX980).
Ami azért nem sok. -
Beta code akkor innen is... csak nekem kicsit lassabban küldték:
8USA-DXU2-DH9A-97QL-R5VW
EV2S-25JD-XWDX-YUPV-WK7L
-
Csókosok...
-
Amugy nagyon babán néz ki a játék... az új Frostbyte játékok nagyon pöpecül néznek ki (SWBF is). Ez jó jel a jövőre nézve.
-
válasz
Bjørgersson #35 üzenetére
Jaja. Most sztrímelik/-ték a jutyúb celebek.
Remélem azért nem ez a multis online izé lesz a játék lényege és nem szúrják ki a szemünk valami 5-6 órás sztorival...
-
-
Annyira régen volt már az előző rész, nem tudom végigtoljam e előtte... bár sajnos sok időm nincs rá.
Amugy azt néztem hogy a green hoodie-s csávó után szabadon, ebből a játékból simán lehetne csinálni egy Green Arrow játékot ahol lehet nyilazni...
A parkouring már megvan hozzá. -
-
Már csak kb 2 hónap... hú egyre jobban várom már a megjelenést.
Pre-load május 20 este 19 óra.
Start május 25-26 éjfél (0 óra).Remélem tartják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged