- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tristann
csendes tag
válasz
Lifeforce #279 üzenetére
huhh, komoly adatmennyiséggel rendelkezhetsz
Én ettől jelentősen kevesebbel is beérem. Nekem elég ha az aktuális sorozat vagy filmek fent vannak a tárhelyen amiket meg akarok nézni. Ha nem nekem kell tárolni az plusz előny, mert annyival is kevesebb a számla
Nem beszélve a szép felhasználói felületről, amit még egy hozzá nem értő is szívesen használ.
Gratula a hardverekhez! Csinálhatnál online stream szolgáltatást. Még pénzed is lenne belőle, bár nem tudom hogy mennyi idő után térülne meg a beruházás
-
Tristann
csendes tag
válasz
Lifeforce #277 üzenetére
Köszi a tippet és a linket.
Megnéztem és 1 hónappal korábbi verzió volt fent. Le frissítettem és most már tökéletesen megy a Plex is. Az előtelepített kínai alkalmazások gond nélkül lejöttek sima uninstallal, még csak root sem kellett hozzá.Ha megtudod oldani, hogy nem USB-n csatlakoztatsz hozzá HDD-t hanem egy távoli szerveren futtatod a media centert, ahogy én is csinálom és nem te fizeted a villanyszámlát (
), akkor külső eszköz kikapcsolás hiánya nem lesz olyan bosszantó.
XBMC helyett használj Plex-t bár nem nagyon ismerem az XBMC -t csak felületesen, de amire nekem kell (filmek, sorozatok és zenék rendszerezése borítók és adatok letöltése adatbázisból egyéb kényelmi funkciók) arra ez is tökéletes. Konyhakész a software és a server oldal elkészítéséhez sem kell agysebésznek lenni.Még egyszer köszi a tippet. Szép napot!
-
Tristann
csendes tag
válasz
Lifeforce #275 üzenetére
Teljesen igazad van, minden funkciója jól működik kivéve 1-et ami nekem zavaró.
Van egy Plex szerverem egy másik hálózatban ahonnan gond nélkül tudok filmeket nézni egyéb eszközökön, viszont ez valamiért random időközönként kilép. Nem fagy le vagy újraindul, csak egyszerűen leáll a film lejátszás és visszalép a plex menübe. Ez nem is biztos, hogy a doboz hibája, de azt olvastam, hogy másik firmware-el működik az alkalmazás normálisan, csak ezzel nem. Az is lehet, hogy a 4.2 es Android a hibás.
Ezért szeretném kipróbálni egy másik firmware-el. Ha nem jön be, akkor visszarakom a gyárit.
Nem utolsó sorban a rengeteg kínai alkalmazást is szeretném leszedni róla, de erre megoldás az amit ajánlottál, köszi -
Tristann
csendes tag
Sziasztok,
Nemrég vásároltam egy CS918S Quad-Core 16GB/2GB Android box-ot.
Allwinner A31-es proci van benne.
Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e ehhez a dobozhoz valamilyen egyedi firmware? Ha jól láttam akkor van itt olyan aki komolyabban foglalkozik android boxokkal. Esetleg van konkrétan ezzel kapcsolatban valami tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- Mac mini (2023 with M2)
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest