- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmaxhu
csendes tag
Húú ez gyors volt!
Köszi mégegyszer a segítséget! -
madmaxhu
csendes tag
"Ha mégis az Intel-lap mellett döntesz, akkor normál méretű házat javaslok, mert abban sokkal könnyebben megoldható a szellőzés."
Köszi a tanácsot! Közben észre vettem, hogy kicsit össze mosódott benne egy pár fogalom a lappal kapcsolatban. Biztos láma a kérdés, előre elnézést
Ez a lap micro-ATX vagy Mini ITX? Az Intel szerint uATX. Ha u = micro, akkor fura mert azokat 245mm x 245mm méretben szoktam látni. Ez meg csak 171x171-es és sok helyen mini-ITX-ként jellemezik. Ezek után egy "mezei" ATX vagy micro-ATX házba be lehet "simán" tenni? (Nem vagyok az a bütykölős típus). Az idézetben azt írtad, hogy normál méretű házba javaslod. Ez alatt a sima ATX-et érted?
Már majdnem elkezdtem rendelgetni a konfigot, amikor belefutottam ebbe katymaszbaElőre is hála
a segítségért!
-
madmaxhu
csendes tag
Szevasztok!
Az Intel D201GLY2 lapjára szeretnék egy csöndes és kis fogyasztású gépet építeni.
Elsődlegesen media (zene) szerverként, p2p kliensként és netezésre használnám.
Most házat és tápot keresek hozzá.
Lenne benne 3 db 3,5" disc meg egy 5,25" optikai egység. Mivel az alaplapon a CPU hűtő passzív ezért az gondolom, hogy a tápnak már nem kéne passzívnak lennie. Nem kell nagy ház, egy kicsi és csöndes dobozka kellene, egy kicsi és csöndes tápocskával.Kívácsi vagyok a véleményekre, ajánljatok valamit!
Üdv.,
Mad Max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hunt: Showdown
- Autós topik
- The First Berserker: Khazan
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest