- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmaxhu
csendes tag
Húú ez gyors volt!
Köszi mégegyszer a segítséget! -
madmaxhu
csendes tag
"Ha mégis az Intel-lap mellett döntesz, akkor normál méretű házat javaslok, mert abban sokkal könnyebben megoldható a szellőzés."
Köszi a tanácsot! Közben észre vettem, hogy kicsit össze mosódott benne egy pár fogalom a lappal kapcsolatban. Biztos láma a kérdés, előre elnézést
Ez a lap micro-ATX vagy Mini ITX? Az Intel szerint uATX. Ha u = micro, akkor fura mert azokat 245mm x 245mm méretben szoktam látni. Ez meg csak 171x171-es és sok helyen mini-ITX-ként jellemezik. Ezek után egy "mezei" ATX vagy micro-ATX házba be lehet "simán" tenni? (Nem vagyok az a bütykölős típus). Az idézetben azt írtad, hogy normál méretű házba javaslod. Ez alatt a sima ATX-et érted?
Már majdnem elkezdtem rendelgetni a konfigot, amikor belefutottam ebbe katymaszbaElőre is hála
a segítségért!
-
madmaxhu
csendes tag
Szevasztok!
Az Intel D201GLY2 lapjára szeretnék egy csöndes és kis fogyasztású gépet építeni.
Elsődlegesen media (zene) szerverként, p2p kliensként és netezésre használnám.
Most házat és tápot keresek hozzá.
Lenne benne 3 db 3,5" disc meg egy 5,25" optikai egység. Mivel az alaplapon a CPU hűtő passzív ezért az gondolom, hogy a tápnak már nem kéne passzívnak lennie. Nem kell nagy ház, egy kicsi és csöndes dobozka kellene, egy kicsi és csöndes tápocskával.Kívácsi vagyok a véleményekre, ajánljatok valamit!
Üdv.,
Mad Max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest