- A Motorola is Air mobillal készül
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
válasz
madmaxhu #389 üzenetére
Azért javasoltam normál méretű, vagyis sima ATX házat, mert gond nélkül bele lehet tenni, semmi barkácsolás, lyukfúrogatás nem kell hozzá. A lyukak ui. megvannak a sima ATX ház alaplemezén is, hiszen ugyanezeket a lyukakat felhasználjuk a normál ATX vagy uATX lapok rögzítéséhez is, csak utóbbiakon van még pár plusz lyuk.
A terminológiával én sem vagyok annyira tisztában, szerintem mini-ITX lapról van szó, de nem is olyan lényeges, mivel a normál ATX házba a legkisebb gond nélkül be tudod szerelni.
Kisebb házat csak akkor érdemes használni, ha különleges célod van a kisebb mérettel.
Edit: Természetesen uATX házba is ugyanígy be tudod szerelni, mert abban is megvannak ugyanezek a lyukak.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Motorola is Air mobillal készül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest