- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
válasz
madmaxhu #327 üzenetére
Ha csöndes média PC-t akarsz, akkor nem látom értelmét 3 winchesternek. Legyen inkább egy nagyobb kapacitású, akár 750 GB-os. Külső meghajtókat USB-n bármikor csatlakoztathatsz, ha szükséges, de azok csak akkor fogyasztanak és zajongnak, amikor épp használod őket.
Pár hozzászólással feljebb olvashatod, hogy média PC-nek én is inkább a Gigabyte GA73PVM-S2H-t javaslom, pedig nekem van D201GLY2-m is. Csakhogy nálam a méret volt a legfontosabb, ezért nem választhattam egy uATX lapot. Az Intel lapjával az is gond lehet, hogy az északi hídon lévő borda messze nem elég, nekem is le kellett cserélnem, de sok helyütt olvastam, hogy mások is ezt tették.
Ha mégis az Intel-lap mellett döntesz, akkor normál méretű házat javaslok, mert abban sokkal könnyebben megoldható a szellőzés. Ha kiegyezel a gyengébb szellőzéssel, akkor melegen ajánlom azt a házikót, melyet Bordoitól 6,000-ért vettem, ez tartalmazza már a tápot is, vagyis szerintem kiváló vétel. Viszont csak 1 HDD fér el benne, továbbá csak vékony, notebookba való DVD-olvasót tudsz elhelyezni benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- Disney+
- SkyShowtime
- OTP Bank topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest