- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
válasz
madmaxhu #389 üzenetére
Azért javasoltam normál méretű, vagyis sima ATX házat, mert gond nélkül bele lehet tenni, semmi barkácsolás, lyukfúrogatás nem kell hozzá. A lyukak ui. megvannak a sima ATX ház alaplemezén is, hiszen ugyanezeket a lyukakat felhasználjuk a normál ATX vagy uATX lapok rögzítéséhez is, csak utóbbiakon van még pár plusz lyuk.
A terminológiával én sem vagyok annyira tisztában, szerintem mini-ITX lapról van szó, de nem is olyan lényeges, mivel a normál ATX házba a legkisebb gond nélkül be tudod szerelni.
Kisebb házat csak akkor érdemes használni, ha különleges célod van a kisebb mérettel.
Edit: Természetesen uATX házba is ugyanígy be tudod szerelni, mert abban is megvannak ugyanezek a lyukak.
-
szacsee
nagyúr
válasz
madmaxhu #330 üzenetére
Bordoi féle lesz mellé..kicsit zsiványan kialakítva, de ha meglesz a cucc és összejön dobok fel képeket..
Nyunyu: Tudom nem sokat számít egyeseknél, hogy mennyit kajol a gép, nálam sem, de mindek kajáljon annyit, ha 20K-ból össze tudok rakni egy olyan gépet, ami jóformán semmit nem kajol (többi alkatrész van itthon). Ja és tudomásom szerint már leledzenek olyan Live CD-k, amivel bootolva nem kell vinyó, így még szerintem 25W alá esik a fogyasztása kb..főleg ha normálisan dobod össze és nem teszel bele még ventit sem.
-
shtml
őstag
válasz
madmaxhu #327 üzenetére
Ha csöndes média PC-t akarsz, akkor nem látom értelmét 3 winchesternek. Legyen inkább egy nagyobb kapacitású, akár 750 GB-os. Külső meghajtókat USB-n bármikor csatlakoztathatsz, ha szükséges, de azok csak akkor fogyasztanak és zajongnak, amikor épp használod őket.
Pár hozzászólással feljebb olvashatod, hogy média PC-nek én is inkább a Gigabyte GA73PVM-S2H-t javaslom, pedig nekem van D201GLY2-m is. Csakhogy nálam a méret volt a legfontosabb, ezért nem választhattam egy uATX lapot. Az Intel lapjával az is gond lehet, hogy az északi hídon lévő borda messze nem elég, nekem is le kellett cserélnem, de sok helyütt olvastam, hogy mások is ezt tették.
Ha mégis az Intel-lap mellett döntesz, akkor normál méretű házat javaslok, mert abban sokkal könnyebben megoldható a szellőzés. Ha kiegyezel a gyengébb szellőzéssel, akkor melegen ajánlom azt a házikót, melyet Bordoitól 6,000-ért vettem, ez tartalmazza már a tápot is, vagyis szerintem kiváló vétel. Viszont csak 1 HDD fér el benne, továbbá csak vékony, notebookba való DVD-olvasót tudsz elhelyezni benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest