- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Végre valaki aki használ is ilyet
Igaz én a 2-es verziót akarom. Kaptam ma róla infot vkitől aki használja, cpuz szerint nála 1.3V-ot kap a 220-as cerka, nekem a 420-as asztalinak alapból kevesebbet adott a lapom, szóval az nem nagyon cool ha tényleg így van.
#16 tsigalko87: Itt magyar honban? mATX házakból is minimális a választék, valódi mATX-et meg talán kettőt ha láttam...ezen azt értem, ami nem ott kezdődik hogy 2 db 5.25" hely. A DIY "márkanév" mond neked valamit? Sztem hamarosan meg fogod ismerni
# 18 Trava: Thx az infot, ez jó hír annak aki mATX házban akarja használni
Na emberek, csütörtökön jövök, dolgozni is kell, hogy megtudjam venni a lapot
, minél több infot/kérdést/problémát -ezt lehetőleg ne sokat
- írjatok, hadd okosodjak
szerk: Én ezt a 300W-os FSP tápot néztem hozzá, kb a negyede kell teljesítményben, de méretben nem találtam kisebbet, amit itthon is lehet kapni, akik saját házat akarnak tápgányolás nélkül, azoknak pont jó, az ára is elmegy, 8.5-10k kiskerben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest