- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Akkor sajnos nincs más megoldás. NetMD-nél a SonicStage egy pseudo SP módot használ, alacsonyabb bitrátára kódol és azt visszaalakítva küldi át. (Sebesség a minőség rovására) El lehet felejteni a Jó minőségű SP felvételt. Esetleg legújabb SonicStage-ek nem csinálják ezt, de erről fogalmam sincs.
Ha szereted az MD-t akkor vegyél HiMD-t. Élőben felvenni valamit CD minőségben az egyik legjobb. -
M@trixfan
addikt
Tisztázzuk, hogy mit akarsz csinálni. A topic címéből következtettem,hogy MD-ről szeretnél digitálisan átjátszani. Nekem is van egy DG2, ami egy optikai kimenet a pc felől. Magán 909-en nincs optikai kimenet, de ha lenne akkor is kellene a pc-n optikai bemenettel rendelkező eszköz.
Nekem MZ-R701 van és számomra hallhatóan jobb hangja van az Iriver H120-amnál. Mindkettő fantasztikusan szól, de hajszálnyival jobb az MD. Szerintem a fülhallgató erősítő minősége jobb. Optikán hallgatva a H120 jó erősítővel szintén tuti. Ipod hangminősége kicsit felejtős. -
M@trixfan
addikt
Először is az MZ-R909-en nincs optikai kimenet, csak kombinált analóg vonalszintű vagy fejhallgató. Digitálisan egy optikai kimenettel rendelkező asztali deck segítségével játszhatod át 1:1 idő alatt. A HiMD-k nem töltik fel anem HiMD felvételeket. A PC-s drive meg beszerezhetetlen, de úgy emlékszem az sem tud digitálisan felmásolni hangfelvételt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest