- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoley
csendes tag
válasz
Sgarrista #1799 üzenetére
En a helyedben a tiny/mini/micro vonalon neznek egy hasznalt masinat, eleg strapabiroak es mivel a cegek rendszeresen cserelik a gepparkot, kinalat is szokott lenni belole es biosba integralt pro win kulcs is jonni szokott veluk. A fenti feladakorben nekem egy Lenovo M920q szolgalja ki anyamat ugy kb 2 eve, szepen befert a TV ala, pont picivel alacsonyabb mint amennyivel a TV-t a labai megemelik.
-
Zoley
csendes tag
válasz
t72killer #1091 üzenetére
Illetve akar hasznalt laptopot is erdemes lehet loni, az elobb irt osszeallitasnak az araert mar pl egy lenovo V330-15ikb es egy memoriabovites is megvan, az alap akku meg tobb evesen is viheti orakat, ket hettel ezelott lottem egyet pont, i5-8250U. A fentebb vazolt felhasznalasi celnak lehet jobban meg is felelne.
-
Zoley
csendes tag
válasz
t72killer #1091 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a windows-hoz, akkor egy rock 5b is mukodhet (es azert nem 5b+, mert ahhoz meg nem lattam normalis hazat), nekem ilyen takaros hutos dobozban lakik egy mar egy ideje (lassan ket eves a board nalam). Ugyan a szoftver nem raspberry pi minosegu, de alakul a mainline support hozza vegre.
-
Zoley
csendes tag
válasz
t72killer #1089 üzenetére
Esetleg egy [Radxa X4]? Ugyan N100 alapu (is), de USB type C PD, szoval akar egy combosabb powerbank is elviheti, plusz elegge kicsi is. Mondjuk minosegi hazra hozza lehet varni kell, nekem is ido volt, mire a sajat rock 5B-hez talaltam minosegi fem hazat bordaval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- Anime filmek és sorozatok
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topik
- Netflix
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3070/3080/3090 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest