- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoley
csendes tag
válasz
Sgarrista
üzenetére
En a helyedben a tiny/mini/micro vonalon neznek egy hasznalt masinat, eleg strapabiroak es mivel a cegek rendszeresen cserelik a gepparkot, kinalat is szokott lenni belole es biosba integralt pro win kulcs is jonni szokott veluk. A fenti feladakorben nekem egy Lenovo M920q szolgalja ki anyamat ugy kb 2 eve, szepen befert a TV ala, pont picivel alacsonyabb mint amennyivel a TV-t a labai megemelik.
-
Zoley
csendes tag
válasz
t72killer
üzenetére
Illetve akar hasznalt laptopot is erdemes lehet loni, az elobb irt osszeallitasnak az araert mar pl egy lenovo V330-15ikb es egy memoriabovites is megvan, az alap akku meg tobb evesen is viheti orakat, ket hettel ezelott lottem egyet pont, i5-8250U. A fentebb vazolt felhasznalasi celnak lehet jobban meg is felelne.
-
Zoley
csendes tag
válasz
t72killer
üzenetére
Ha nem ragaszkodsz a windows-hoz, akkor egy rock 5b is mukodhet (es azert nem 5b+, mert ahhoz meg nem lattam normalis hazat), nekem ilyen takaros hutos dobozban lakik egy mar egy ideje (lassan ket eves a board nalam). Ugyan a szoftver nem raspberry pi minosegu, de alakul a mainline support hozza vegre.
-
Zoley
csendes tag
válasz
t72killer
üzenetére
Esetleg egy [Radxa X4]? Ugyan N100 alapu (is), de USB type C PD, szoval akar egy combosabb powerbank is elviheti, plusz elegge kicsi is. Mondjuk minosegi hazra hozza lehet varni kell, nekem is ido volt, mire a sajat rock 5B-hez talaltam minosegi fem hazat bordaval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest