Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• attilla84

tag

válasz azbest #1821 üzenetére

Szia! Köszönöm szépen a válaszod és a segítséged!

Na, gondoltam a tegnap, hogy a régi Premiere Pro-val lehet a gond, mert az effektek és a működése sem volt jó ezen a mini-pc-én, raktam rá egy frisset. Már, már azt hittem, jó lesz, de nem, 5-6 óra után kiütötte ismét. Még az elején rendereltem is vele 1 perces anyagot. Utána csak próbálgattam rajta pár képen az effekteket. Melegedésre nem gyanakszom, mert nem is meleg érzetre sem, és egész végig, míg ment a progi, olyan 65-70-fokon volt a CPU, a GPU olyan 60-65-ön. Ide még annyit, hogy legelőre mikor kikapcsolt, visszakacsoltam, a led égett de nem adott képet. Azóta minden kikapcsolás után, ha indítottam, indult azonnal. Most jelenleg sem ad képet, a led ég. (most mikor leállat, a képe elment a monitorról, de a gép csak ment, mert égett a led)

Az a gond van, hogy nagyon nem tudok tesztelgetni, főleg az ilyen bontogatásokat, egészség ügyileg nem tudok ezekkel foglalkozni. Van 2 db usb-s hűtőm, még azt megpróbálom, de szerintem nem az lesz a hiba oka. Vagy benne valami, alaplap, GPU, CPU, nem tudom. Az hogy nincs egy külső adapterem, hogy azt bár le tudjam tesztelni.

Valakinek van tapasztalata az Amazon.de-vel? Van esély a visszaküldésre? Létezik, hogy ne legyen 1 éves garancia sem? Vagy lehet ennyi volt, 400 euró ment a levesbe?

Köszönöm előre is a segítséget!

• attilla84

tag

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni!
    Március 27-én rendeltem egy Mini-PC-t az amazon.de-ről. Április 18-ig volt lehetőség visszaküldeni.
    Nagyon keveset használtam, most akartam elkezdeni használni. De előütközött egy probléma vele.
    Röviden leírom, mit csinál...
    Két napja fedeztem fel, mert mostanig nem használtam rajta ezt a programot.
    Tehát, a Premiere Pro (2020) programban akartam kicsit dolgozni. Nem is rendereltem, már az elején előjöttek a problémák. Dolgozok az idővonalon, pár képpel és csak egyből kikapcsolt, mintha az áram ment volna el. Kapcsolom vissza és indul, de nem adott képet. Kihúztam a HDMI-ket (dupla monitorral használom) vissza és akkor már adott képet is. Ekkor még nem tudtam, de azóta mindig csak akkor kapcsol ki, mikor a Premiere-programmal dolgozok rajta.

Csináltam Aidával stressztesztet, 55 percet, minden rendben. DDU-val levettem a régebbi (márciusi) drivert, felraktam a legújabbat. Majdnem 2 órán át 4K 60FPS videót néztem, semmi probléma. Képszerkesztővel, Photoshoppal is teszteltem és nem ütötte ki. (mondjuk itt maximum egy órát teszteltem). Visszamegyek a Premiere-be és 2-3 órát bírta, de csak kikapcsolt. De itt egyáltalán nem volt terhelve, a képeken zoomoltam, effektet raktam, tesztelgettem és egyből csak leáll. A Premiere-t is újratelepítettem és csak ezt csinálja. Az előző teszteknél meg volt terhelve, suhogott, 89 volt a CPU max hőmérséklete, a GPU-é az olyan 75-80 max. (ez a 4k és stresszteszt alatt). A fogyasztása 40-50 W a max.

És egy másik dolog, hogy a német Amazonról van valakinek tapasztalata, hogy vissza lehet-e küldeni, ha nem lehet megoldani ezt a hibát? Én nem látok sehol, semmi olyan menüt, ahol ezt meglehetne oldani. (Sosem rendeltem innen, de azt hiszem, nem is fogok többé ezután) Létezik, hogy nincs legalább 1 éves garancia?

[link]

Új hozzászólás Aktív témák