- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
Aztán jobban járnál vele? Két úton jöhetne úgy a csomag, mind a kettő plusz logisztika. Kutya hátára kell a posta. Csak vannak helyzetek, mikor Magyarországra is értékesít egy cég, ami külföldi amúgy, de például itt is van raktár, vagy itt IS működik cégként, na akkor is kell neki. Például ilyen az Alza, tipikusan ez a helyzet.
-
kammler
senior tag
válasz
BalaNce87 #1553 üzenetére
Tehát mégegyszer: hiába szarja le, mert KÖTELEZŐ a postát is mint lehetőséget választani. Nem opcionális, hogy én leszarom, azzal nem szállíttatok, mert kötelező, mint lehetőség. Ez volt a lényege, hogy a komcsi postát helyzetbe hozzák. Nagyon sok helyen itthon azt csinálják, hogy odaírják, hogy egy hónap is lehet a szállítás, vagy hogy postai szállítás 6000 ft. Egy ideig működik, aztán majd, gondolom a felcsúti azt is kiköti, hogy nem lehet X összegnél drágább a posta, és nem tarthat tovább se a szállítás, mint amúgy. Azt nem értettem, például amit írtam a TME-nél, (lengyelek, nem magyarok) hogy a magyar domain miatt kell nekik biztosítani a postai szállítást, vagy a magyar domain mindegy, de viszont Magyarországra szállít és azért. Mert hogy folynak az egyeztetések a posta meg köztük. Persze, március 28 óta. Nem lesz abból semmi, jól kibaszott velünk a felcsúti meg a bandája. Magánszemélyeknek ide nem szállít, aztán kész. Lehet, hogy a minisforum esetében teljesen más oka van amúgy, de még ezt is el tudom képzelni. Azért kérdeztem, hogy vajon mióta nem szállítanak ide, mert ez a posta fasság tavasszal kezdődött.
-
kammler
senior tag
válasz
kammler #1551 üzenetére
Na, ami az én oldalamat a TME-t illeti kinyögték. Ebben az esetben a büdös magyar állam, meg a felcsúti beteg az oka. Ugyanis Lehetővé kéne tenniük a postával való szállítást. Ugye tudjuk, hogy mivel kommunizmus van, és a magyar posta nem hatékony, ezért kényszerrel akarják helyzetbe hozni. Március 28 óta nem tudnak megállapodni a postával, szerintem nem is fognak. Most azt nem értettem, hogy a magyar oldal és domain miatt van-e ez, vagy mert Magyarországra IS szállítanak. Mióta nem szállítanak arról a minisforum-ról ide?
-
kammler
senior tag
válasz
BalaNce87 #1550 üzenetére
Miért érzem azt, hogy itt megint vmi szrkeverés van. Nem pc, elektronikai alkatrészek: tme.hu Magánszemélyek részére március 28-tól felfüggesztik az értékesítést. Érdekes az összes többi EU-s országba meg megy tovább, mint eddig. Ők mondjuk lengyelek. Nem hajlandóak elárulni mi az oka.
-
kammler
senior tag
Van advanced menu, ott van mindenféle. Hidden advanced menüvel kapcsolatos dolgot ezeknél nem találtam. Állapotot biosbol ennél nem lehet nézni, hőmérséklet, processzor ventilátor fordulat stb. Annyira nem is agonizálok rajta, kapott a ventilátor az 500mA-ből 250-et, hogy ne pörögjön annyira, azt kész. Ha már egyszer van az a ventilátor, had legyen benne. Egy kis levegőt kever azért.
-
kammler
senior tag
válasz
Vasti74 #1477 üzenetére
Fel, felugrik 75 fokra. HD sentinel. Igazából annyira nem zavar, ami a ventilátort illeti, ha nagyon kell kap fix 5 voltot, esetleg előtétellenállással, hogy ne pörögjön annyira. Nem mondom, hogy zárt helyen lesz a gép, de azért nyáron lehet nem volna annyira egészséges neki a hely ahova szánnám. Láthatóan nem kap vezérlést, csak az elején fél percig. Akkor mondjuk nem értem, minek van ott az a csati.
-
kammler
senior tag
Üdv!
Van valakinek ilyenje: HP prodesk 600 g4 dm. Kis mini. Vagy hasonló. Elég jól melegszik benne az M.2 NVME. Szereztem hozzá SSD keretet, 2.5-es megy bele, abban van egy ventilátor. Meg persze megvan az alaplapon is a helye. El is indul a ventilátor, ha bekapcsolom, majd megáll. Nincs semmilyen olyan üzemállapot, hogy újra elinduljon. Pedig a venti csati mellett van egy hőérzékelő is. Namost, van két gépem ugyan ilyen, mindegyikben ez a helyzet. BIOS-ban semmi, szokásos lecsupaszított HP fos. Egy intel BC-202 került bele, antenna is, szóval amúgy ok. Ez van benne ventilátornak: L21471-001 Látszólag nem szorul a venti, ha meglököm, se érezni, hogy menni akarna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest