- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
kammler #1551 üzenetére
A tme.hu semmilyen jogi ertelemben nem lengyel, maximum lengyel anyaceg magyar leanyvallalata, de magyarorszagi szekhellyel (meg csak nem is ceghelyszolgaltatonal), magyar adoszammal bejegyzett magyar ceg van mogotte.
En annyira nem lennek ezen fennakadva hogy nekik is kell postat kinalni, persze hogy kell mert ez egy full magyar ceg belfoldi ertekesitesre, magyar jogszabalyok alatt.
A kulfoldi cegeknek akik kulfoldrol kezbesitenek, tovabbra sem kell semmilyen postai szolgaltatast kinalniuk…. -
Kobe
veterán
válasz
kammler #1554 üzenetére
Szerintem ennel azert kicsit komplexebben van megfogalmazva hogy mikor kozelezo a posta, illetve a domain sem perdonto kriterium
Gondolom magyarorszagi szekhellyel es magyar adoszammal rendelkezo szolgaltatora vonatkozik, vagy olyan kulfoldi cegre amelyiknek magyar adoszama is van…..
Kulfoldi ceg kulfoldi feladas eseten elegen nehezen tudna ilyen szolgaltatast feltuntetni, merthogy nincs, nem elerheto.
De ilyen alapon a nemet amazont os kotelezhetnek a postara hogy Mo ra szallitaskor kotelezo, aztan megsem latod mint opcio -
kammler
senior tag
válasz
kammler #1551 üzenetére
Na, ami az én oldalamat a TME-t illeti kinyögték. Ebben az esetben a büdös magyar állam, meg a felcsúti beteg az oka. Ugyanis Lehetővé kéne tenniük a postával való szállítást. Ugye tudjuk, hogy mivel kommunizmus van, és a magyar posta nem hatékony, ezért kényszerrel akarják helyzetbe hozni. Március 28 óta nem tudnak megállapodni a postával, szerintem nem is fognak. Most azt nem értettem, hogy a magyar oldal és domain miatt van-e ez, vagy mert Magyarországra IS szállítanak. Mióta nem szállítanak arról a minisforum-ról ide?
-
Tin
veterán
válasz
kammler #1487 üzenetére
Én rendeltem egy ilyet. Bár a Beelink-hez nem valószínű, hogy kelleni fog, de a fiam SER5-jéhez lehet. USB, 3 fokozat, 12 centis venti ráccsal, elvileg halk is, és vannak gumi tappancsok alul-felül, szóval ez az abszolút törődésmentes verzió, rárakod a gépet, vagy ezt a gép tetejére, és kész.
-
Vasti74
senior tag
válasz
kammler #1476 üzenetére
Helló!
Ezeket a gépeket valóban ipari mennyiségben használják úgy, ahogy van, és az SSD melegedés nem igazán szokott probléma lenni... (Nekem is van Dell, HP és Lenovo mini itthon, nincs velük probléma)
A melegedést valamilyen programmal ellenőrizted, vagy ujjal? ;-) Problémát is okoz (pl. belassul az SSD) , vagy csak zavar, hogy meleg?
Ja, az asztali gépem egy Fujitsu D738 SFF, van benne hely bőven: ennek ellenére az SSD a gép elejében lévő ventilátor ALATT van, jó szorosan, megtalálták neki a legkevésbé szellőző helyet a házban ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Autós topik
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest