Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
kammler
üzenetére
A tme.hu semmilyen jogi ertelemben nem lengyel, maximum lengyel anyaceg magyar leanyvallalata, de magyarorszagi szekhellyel (meg csak nem is ceghelyszolgaltatonal), magyar adoszammal bejegyzett magyar ceg van mogotte.
En annyira nem lennek ezen fennakadva hogy nekik is kell postat kinalni, persze hogy kell mert ez egy full magyar ceg belfoldi ertekesitesre, magyar jogszabalyok alatt.
A kulfoldi cegeknek akik kulfoldrol kezbesitenek, tovabbra sem kell semmilyen postai szolgaltatast kinalniuk…. -
Kobe
veterán
válasz
kammler
üzenetére
Szerintem ennel azert kicsit komplexebben van megfogalmazva hogy mikor kozelezo a posta, illetve a domain sem perdonto kriterium
Gondolom magyarorszagi szekhellyel es magyar adoszammal rendelkezo szolgaltatora vonatkozik, vagy olyan kulfoldi cegre amelyiknek magyar adoszama is van…..
Kulfoldi ceg kulfoldi feladas eseten elegen nehezen tudna ilyen szolgaltatast feltuntetni, merthogy nincs, nem elerheto.
De ilyen alapon a nemet amazont os kotelezhetnek a postara hogy Mo ra szallitaskor kotelezo, aztan megsem latod mint opcio
-
kammler
senior tag
válasz
kammler
üzenetére
Na, ami az én oldalamat a TME-t illeti kinyögték. Ebben az esetben a büdös magyar állam, meg a felcsúti beteg az oka. Ugyanis Lehetővé kéne tenniük a postával való szállítást. Ugye tudjuk, hogy mivel kommunizmus van, és a magyar posta nem hatékony, ezért kényszerrel akarják helyzetbe hozni. Március 28 óta nem tudnak megállapodni a postával, szerintem nem is fognak. Most azt nem értettem, hogy a magyar oldal és domain miatt van-e ez, vagy mert Magyarországra IS szállítanak. Mióta nem szállítanak arról a minisforum-ról ide?
-
Tin
veterán
válasz
kammler
üzenetére
Én rendeltem egy ilyet. Bár a Beelink-hez nem valószínű, hogy kelleni fog, de a fiam SER5-jéhez lehet. USB, 3 fokozat, 12 centis venti ráccsal, elvileg halk is, és vannak gumi tappancsok alul-felül, szóval ez az abszolút törődésmentes verzió, rárakod a gépet, vagy ezt a gép tetejére, és kész.
-
Vasti74
senior tag
válasz
kammler
üzenetére
Helló!
Ezeket a gépeket valóban ipari mennyiségben használják úgy, ahogy van, és az SSD melegedés nem igazán szokott probléma lenni... (Nekem is van Dell, HP és Lenovo mini itthon, nincs velük probléma)
A melegedést valamilyen programmal ellenőrizted, vagy ujjal? ;-) Problémát is okoz (pl. belassul az SSD) , vagy csak zavar, hogy meleg?
Ja, az asztali gépem egy Fujitsu D738 SFF, van benne hely bőven: ennek ellenére az SSD a gép elejében lévő ventilátor ALATT van, jó szorosan, megtalálták neki a legkevésbé szellőző helyet a házban ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- komplett amd kezdő gamer pc
- IZOMKOCKA - HP Z2 Mini G9 - i7 14700 - 32GB - 512GB nvme - Nvidia T1000 8GB
- Eladó 1440p Ultra Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Gamer PC-AMD Ryzen 5 7500X3D/ Asus RX 9060 XT 16GB/ B650M / DDR5 / Gen4 M.2 NVMe SSD - Garanciás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest