- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Cubase-re gondolsz? oda kell a RAM egyebkent meg egy rendes kulso hangkartya.
Amugy ha nem nagy ervagas akkor szerintem ne a legujabbat hasznald. En anno az 5-s verzioval is tudtam "zenet" irni. ha Sok virtualis zeneeszkozt tartasz bent akkor az erosebb cpu is jol jon, ha vannak "rendes" hangszereid akkor eleg a 8400T is. -
azbest
félisten
-
-
azbest
félisten
csak te nem érted. Ahogy már korábban írtam, a proci tdp -t írják a különböző modelváltozathoz, nem a gép fogyasztását. Az általad is linkelt HP oldalon lejjebb van, hogy milyen tápegységekkel szállítják. [link]
Kevesebb rammal valóban van hardveraprón is most néhány eladó, valamivel olcsóbban.A román webshopban meg gondolom benézték és azt írták hozzá, ami a gépen van tdp.
-
atiska007
senior tag
8500T-s gépekhez 65W-os gyári tápot adnak.
Nekem egy Lenovo 720q van, 8500T-vel, 2*8Gb ram és egy SSD.
terheletlenül olyan 10-12W-al elmegy, terhelten olyan 40-45W-ot kér, amit a gyári 65W-os táp simán lehoz.Ezekhez a gépekhez/procikhoz bőven elég és jó a 65ös táp.
Ellenben 90.000Ft vagy annyi lejben drága.
Itt HA-n találsz ilyen konfigot 50-55.000 Ft körül, azaz majdnem féláron.xlife75-től vettem én is, és mot is van egy ilyen jegelt hirdetése. Rá kell esetleg írni, tegyen félre egyet, ha van
-
azbest
félisten
eléggé hihetetlennek hangzik, mert kb dolgozni nem éri meg vele 15 ezer forintért.
Remélem nem valami kamunak dőlsz be. Ennek 10x-eséért (majdnem 150 ezer forintért) látom a 16GB ramos 256GB ssd változatot. Sérült előlapos 128GB ssd-t talátam 61eft-ért. Csak a memória magában majdnem 15eft. (vagy rosszul váltod a forintot)
Amúgy a gépnek biztos nem 35w tápja van, a 8500T proci tdp-je 35w, a 8700-nak 65W a tpd-je, a i7-8700K 95w tdp.
A teljes gépnek 65 W, 90 W és 120 W a tápja a növektő erősségű procival párban.
Maga a gép amúgy jó lenne, ha valódi lenne. -
azbest
félisten
attól függ ki az eladó. Ha a dell (a gyártója) vagy hivatalos partnere árulja, akkor valsz a hivatalos gyári standardok szerint került felújításra, újracsomagolásra, ha refurbised-nek írja.
Ha valami outlet vagy használt cucc kereskedés, akkor valaki a maga módján valamit csinált vele, hogy működjön, esetleg ne legyen retkes.
Ha csak valami seftes vagy hulladékos, akkor lehet kivették a szemétből és működni látszott bekapcsolás után, ezért eladják.
De akár az is lehet, hogy ha túl olcsó a hihetőséghez, hogy valami átverés. Vagy lopott... de az is lehet, hogy csak az eredeti tulajdonosa megunta és gyorsan akarja eladni.
Nem fogunk tudni tuti, univerzális választ adni, az adott árust kell nézned, hogy ki és mi és mit árul. Hogy ott mit írnak, hogy mit jelent.
-
Csupati
őstag
A second hand = használt készülék ugy ahogy van (as is ) állapotban, ha van gyári gari akkor az az első tulaj vásárlásától érvényes, ha lejárt akkor annyi.
Refurbished = a gyártóhoz visszakerült ( pl valamilyen csere program keretében , ha ujat veszel a régit beszámítjuk,vagy a Samsung Re-Galaxy programja) , majd az egy bizonyos kereten belül felújjítanak. Itt szoktak uj garanciát vállalni de vagy csökkentett időtartam, vagy a cserélt alkatrészekre.
Én igy tudom, ha tévedek valaki javítson ki légyszives. -
azbest
félisten
-
azbest
félisten
az optiplex kicsit erősebb [link] , kicsit nagyobb, kicsit bővíthetőbb. Magyar boltban is kapni ezt vagy hasonló másik szériás változatát (8500T, 8GB ram, 256GB ssd). A mini pécében alapból több ram és (noname) ssd van, de úgy látom ssd mindkettőben cserélhető. [link] [link] [link] Ram talán a NiPoGi -ban forrasztott.
Szóval attól függ neked mi szempont. Mindkettő win11 kompatibils.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest