Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Iamwhatiam
üzenetére
firebat t8 plus (az n100-as procivan, 16GB rammal, 512 sd-vel.), lehet néha tévedésből pro-t írok, de az azt hiszem az n5105 procis előző generációs.
Amúgy valsz ugyanez lehet a többi ilyen változat is, valsz ugyanannak különböző reviziói vannak más brand alatt. A bios verzióban lehetett kis eltérés, de a yt testekben a taobao t8 is 99% ugyanaz.Más is írt erről a problémáról redditen, előfordul. Sőt videót is láttam ilyenről. Ha pár alkalommal nem tud elindulni, mert rossz a beállítás, akkor valsz visszaáll egy alapértékre (hosszú, 10 sec kikapcs nyomás leállítás, majd bekapcsolás, a venti pörgés más, ha már jó módban indul, de hidegen alapból csak egy pillanatra pörgeti fel amúgy is). És akkor kell vakon válaszolni valaami kérdésre, amit nem látunk. de lehet maga az f7 nyomás is elegendő akkor már, ennyire nem teszteltem ki, de assze, 3-4x csináltam már. 2x véletlenül, aztán meg szándékosan (elem lehúzással) , hogy rájöjjek mitől éled fel. A felélesztés előtt kellett vagy 5-10 ki-bekapcsolás.
Múltkoriban írtam, hogy ssd-t cseréltem benne nvme-re és hogy milyen forró az ssd mert nem mozog a levegő azon az oldalon, s thermal gap padokkal kipárnáztam [link] , úgy sokka jobb lett. (a gyári m.2 sata fix 40 fokot hazudik, az nvme meg 80 fölé is megy simán valójában). Meg hogy elkezdtem egy jobban szellőző házat csinálni neki, csak azóta nem votl időm befejezni. Plusz légtérrel az eleje felől, hogy ott megfordulhasson a levegő a kártyákon át [kép] Közben volt, hogy a méregetéshez lekötöttem az elemet is és utána volt izgalom következő bekapcsoláskor.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Yettel topik
- Parfüm topik
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Macska topik
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- SunFire X4170 Szerver 2x Xeon, 26GB RAM, 8 HDD
- komplett amd kezdő gamer pc
- Gamer konfig eladó (Novabench Score: 3.880)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest