Hirdetés
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarnyasdino
junior tag
Alin nem vennék tech cuccot (ez legyen az én bajom) rettentő sok a kamu, hamis cucc..
Én a banggoodot preferálom, vagy pl a saját oldalak ,gmktech stbKülföldi garit mindenhol látom ,hogy odzkodnak tőle meg mintha nem létezne.
Én már gariztattam kint pl táblagépet olyat amit én tettem tönkre a hülyeségem miatt. Csináltam róla videót mondtam benne egy kamut hogy egyik napról a másikra nem kapcsolt be ezt be is mutattam nem volt nehéz mivel tönkrevágtam sufni töltövel az akkuját, olyat pukkant öröm volt nézni... Semmit nem kérdeztek meg vádaskodtak, kicserélték akkuját és küldték vissza. Annyi hogy a csomag küldés volt vagy 7ezer ft
Nem mellesleg nem tudom milyen termékeket vásárolt eddig bárki, de 1 év alatt kb semmi se hal meg ha nem gyári hibás... szóval az az 1 év gari itthon is kb dísznek van
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Gamer : RTX 3080 10GB / 16GB DDR4 / Intel i5 12400 / 1TB NVME SSD /
- Ár-érték bajnok pc 5070/7600x16gb DDR 5 Minden új bontatlan!
- GAMER PC - GTX 1080Ti - Ryzen 2600X - 48 GB DDR4 - 512 NVME SSD / 1000W
- Gamer konfig eladó (Novabench Score: 3.880)
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Veszek itthon inkább itt is lehet találni azért jobb áron is 2-3 év garival. Oh értem elvileg ez az MSI monitor simán tudja láttam videókon akkor csak egy kábel kell szuper