- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
egész kellemesnek tűnik a T8 plus n100 16/512 GB kombó.
Ubuntu 23.04 és aktuális win11 telepítő is alapól kezel mindent. Újrahúztam inkább a gyári win-t egy rövid próba után, mert azért annyira nem bízom a kínai előtelepített oprendszerekben, hogy azon belépjek bárhová
De utána is alapból minden eszközt felismert és aktiválta is magát, csak a hdmi-t kellett egyszer kihúzni és bedugni a win11 telepítő fiókbeállítás kérdéseinél, talán a háttérben átváltott másikra vagy ilyesmi és elvesztette a monitort. A hdcp 2.2 tényleg nem megy, meg ahogy olvasom edge -ben elrontották az av1 dekódolást pár verzióval ezelőtt, majd talén későbbi edgben kerül vissza. 4k youtube jól ment, ahogy próbálgattam win11 alatt.
A ram sebességet be kellett állítani 4800-ra, ahogy a videóban is volt. Meg ahogy nézem bár lehet állítani 15w fölé a fogyasztást a biosban, de mégsem megy fölé a proci hwinfo szerint - bár lehet valami plusz beállításon is múlik. Del gombbal megy a biosba be. A gyors boot drive választó gombot nem találtam meg
Splash screen nem látszik, rögtön már a win / os indulás látszik, szóval nem látom hogy kiírná milyen bill kombóval lehetne még más menüket.
-
vitezlejszlo
őstag
Madzsarba vagyok termeszetesen, 11-en engedte ide rendelni a rizsat is meg az n100-at is.. aha de latom most megneztem, hogy nem engedi. Az en megrendelesem meg "Awaiting delivery" -ben van.
Geekbuyingon van olyan r7 5700u (OUVIS AMR5), ami 117k de 100 korulre le lehetett vinni, jo nem 65, de most hirtelen ez van -
Necronom
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mini PC
- Vírusirtó topic
- gerner1
- Revolut
- Steam Deck
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest