- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz
nincsnév007 #909 üzenetére
Csak kérdem,hogy esetleg monitor hátuljára függesztetted?
-
nicu71
addikt
válasz
SunMount3r #224 üzenetére
igen ,valóban utalnak rá képeken a smart ventire,de én szétszedéskor se láttam ilyesmit/bár a proci felé nem néztem be/ meg semmi de semmi hangja nincs.A másiknak azért van egy nagyon kevés.
Ergo mind a két gép jó,ha nem akarsz játszani,és nem félsz az esetleges hardverhibáktól,viszont a BMAX-ból érdemesebb egy fokkal modernebbet választani/nekik van normális support a honlapon,driver,oprendszer letöltés/ a T-bao viszont idei konfig/N-100as ,cserébe lehet egy hangyányival gyengébb,de takarékosabb az árammal. -
nicu71
addikt
válasz
SunMount3r #222 üzenetére
De irtam is hogy az SSD halt meg, kicseréltem,és már jó is,de azt a gépet eltettem "tartalékba".Kiváncsi leszek hogy a másik meddig húzza,ebben van egy kis venti is ,de szinte hallhatatlan./amaz az i3as full passzív.Alig tudtam megszokni a csendet az asztali gep diszkrét de állandó zúgása mellett 🙂
-
nicu71
addikt
válasz
SunMount3r #220 üzenetére
A Bmax B6 plus volt az első /a win11 incompatible i3as procival,egyszercsak nem bootolt az oprendszer,bios szerint háttértár nem található,az SSD a másik slotba téve se nyikkant meg,csere,azóta is jó.
Vettem egy T-bao nevű N100ast [link] teljesen pariban vannak, legalábbis én nem érzek különbséget/talán a Bmax némileg több erővel rendelkezett,de emez szinte semmit nem fogyaszt,és frissül szépen, működik minden ami kell/nyilván játékok nem annyira,de ilyenekkel nem foglalkozok. -
nicu71
addikt
válasz
SunMount3r #218 üzenetére
Az a másik,csak nem akartam ecsetelni,hogy egy hét alatt kifingott, szereztem egy használtat,azzal elvan.Viszont vettem egy másik olcso gépet N100as procival,annak teljesen okés a támogatottsága, fogyasztása a 0val egyenlő, cserébe filmezek,streamelek, böngészek👌
-
nicu71
addikt
válasz
SunMount3r #214 üzenetére
Hát én is dobtam egy hátast amikor kiderült,hogy nem kompatibilis,és mégis rajta van.Viszont egész jó support van, és még az ujratelepítést is egyedi módon,a honlapról letöltött windowssal kell megoldani.Frissitések meg az MS catalogból 🙂De amúgy tényleg fain kis gép mindennapos használatra.
-
nicu71
addikt
Én egy ilyet nyúzok,Plex ,torrent,fb yt, tökéletes [linhttps://www.nezdmitrendelsz.hu/2023/06/01/t-bao-t8-plus-alder-lake-n100-mini-pc/k]
-
-
nicu71
addikt
Vettem egy TBao mini pc-t,egesz jó volt,viszont ujra tettem a win11 et,és fekete képernyő lett a vege.Sehol nem találom a gyártó oldalát,hogy a hiányzó videó drivert letölthessem.Visszaallitani nem lehet merg korábban sikeresen letöröltem a korábbi telepitéseket
Ha valaki ötletet adna nagyon hálás lennék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- EA Sports WRC '23
- Diablo IV
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest