- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
Ez garantáltan így van, mivel a 860-asnak nincs
Igazából nem tudunk eleget az igénykről, eddig abban voltam, hogy van mellette VGA, de lehet, hogy az is menne a levesbe.
Persze, hogy van mellette egy VGA, nem nagy szam, egy Radeon 570 es a 4GB verzson
A mITX N100 lappal pont ez a maik gondom, hogy a lapon nincs hely videokartyanak
es valszeg az IGP azert ennyit nem ad mint a Radeon es azt sem tudom, hogy ha lenne helye (kozbem talaltam mATX lapot, amin van), akkor egytalan a N100 ki tudna ezt a kartyat hajtani? Vagy tenyleg eleg lenne az N100 IGPje?
Jobb szeretnek kisebb gepet, hiszen majd egy aranyos kis koka dobozban lenne benne es az jol is mutat, bla bla bla...
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Windows 11
- Sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Futás, futópályák
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Eladó gemer számítógép
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából nem tudunk eleget az igénykről, eddig abban voltam, hogy van mellette VGA, de lehet, hogy az is menne a levesbe.