Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
és az n100 integrált videoja is valsz sokkal jobb
Ez garantáltan így van, mivel a 860-asnak nincs
Igazából nem tudunk eleget az igénykről, eddig abban voltam, hogy van mellette VGA, de lehet, hogy az is menne a levesbe.#445 KillHates: ezek technikailag igazak (bár a RAM-mal lehet vitatkozni a timingok miatt, de az most nagyon messze vezetne), de nekem nem sikerül ezeket a gyakorlatban tetten érnem. Anno régen volt egy olyan sztorim, hogy véletlen sata2-es portra kötöttem az SSD-t sata3-as helyett - fel sem tűnt. Akkor sem, amikor egy évvel később szereléskor észrevettem (le is teszteltem, tényleg sata2 volt), és átraktam 3-asra. Lehet, hogy a win gyorsabban bootolt (sose mértem), de a reszponzivitásban nem éreztem változást.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Igazából nem tudunk eleget az igénykről, eddig abban voltam, hogy van mellette VGA, de lehet, hogy az is menne a levesbe.