- iGO Primo
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
a gmk régebbi gépek nem tudom milyenek, az m7 és k8 plusz hozta be ezt az új házat. Vicces módon a közép és a csúcsabb szériájukban is egyformán.

Egyébként, ha az akril fedelet leveszem, akkor még sokkal jobban szellőzik kis fordulat mellett is. Vonzza a port az akril.
Mondjuk most ez az átpasztázás picit elültette a bogarat a fülemben, mert van ptm7950 fázisváltós paszta padom, de valsz nem szedem ezért szét, mert nem rossz így sem.
Az előzőeknél pici házventi volt. Bár az m6 sem olyan vészes [link]Most amúgy épp azt keresem, hogy vajon az m7 ryzen pro-jával aktiválni lehet-e olyan távelérést, amihez hasaonló a szervereknél szokott lenni.
A beelinknek amúgy ügyes a megoldása, hogy a prociventi húzza át az ssdn és ramon keresztül a levegőt az alaplap körüli légréseken. A kis t8 miniatűr pécénél pont így csináltam én is, hogy hűtse őket. Kiagyott ziccer a gmk-nál, ott az alaplap a ház faláig ér, nem lehet azt moddolni, amit korábban írtam, hogy leállított system ventível és oldalát lefedve áthúzza, mert nincs hol
Áh de legalább a cmos elem felül van nekem.
Azon csodálkozom, hogy mennyivel egyszerűbbnek tűnik belül az m7 / k8 plus, mégis több portja van
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Revolut
- iGO Primo
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- Apple Mac Studio M4 Max és Studio Display
- Gamer PC eladó! Ryzen 7 5700x3D + RX 9070 XT
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Hibás Lenovo ThinkPad P17 Gen1 20sq, 17,3" workstation notebook
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Áh de legalább a cmos elem felül van nekem.