Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
szkutyi
üzenetére
Ha tudsz linkelni hozzá egy leírást, amiben benne van a BIOS minden beállítása, akkor szívesen megnézem, több szem többet lát ;-) De én nem találtam leírást hozzá.
Egyébként én pont azért szeretem jobban a kicsit régebbi, de brand gépeket és az akár használt, de márkásabb szórakoztatóelektronikai kütyüket a kínai csúcstechnológiánál: mert van hozzájuk sokáig támogatás, ami nem rossz! ;-)
Pl. 5-6 éves brand gépekre még egészen friss, pár hónapos BIOS frissítések vannak... Sok kínai akármi (PC, telefon, zeneeljátszó, stb.) kijön egy gyorsan összedobott szoftverrel, és ennyi, az életben nem fejlesztenek rajta többet, nulla hibajavítás stb., mert nincs rá idő. Már a következő csűcstechnológiás kütyüre koncentrálnak ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest