Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Iphone applikáció problémák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
Végigjátszottam a kisgéppel a Gears of War Ultimate-et FHD-be.. egész baba volt.
A teljes high beállítás már sok neki. Bár sokszor azzal is szépen fut azt egyszer csak jönnek olyan részek ahol összefossa magát szegény
Nem tudom az utolsó vonatos pályán mi eszik "ennyit" de ott rendes lement 10 fps-re is.. (holott máshol 30-60 között szambázott) Kár hogy nem vagyok photoshop szakértő mert lehetne a game képére biggyeszteni majd a diagramokat úgy szebb lenne a teszt, de így sima office-os alap lesz csak. De a lényeg úgyis a számok lesznek.
Eddig 6 (+ 1 game ami nem futott értelmes) tesztje van meg.
A ventivel sajnos nem tudok kibékülni.... alap windows semmi nem fut... ms afterburnerrel nézem az értékeket a memoria és a gpu órajel másodpercenként fel le ugrál (400hmz aztán hirtelen 1900hmz..) a venti meg felpörög lelassul felpörög lelassul kurva gáz... nem találok semmi szabályzást sehol erre...msivel lehet ilyen de persze ott dvga van a gépben azért...itt semmi se aktiv ..amd adrenalinjában sincs semmi külön erre
Mit kéne csinálni hogy ne ugráljon?
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- BestBuy topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- BestBuy ruhás topik
- BMW topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX9060XT 8GB!
- GIGABYTE A520M K V2,Ryzen 5 5500GT,Radeon RX 6600 V2 8GB,16GB.DDR4, Apacer(M2 SSD) 512GB,Windows 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem tudom az utolsó vonatos pályán mi eszik "ennyit" de ott rendes lement 10 fps-re is.. (holott máshol 30-60 között szambázott) Kár hogy nem vagyok photoshop szakértő mert lehetne a game képére biggyeszteni majd a diagramokat úgy szebb lenne a teszt, de így sima office-os alap lesz csak. De a lényeg úgyis a számok lesznek.