- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjoco
csendes tag
A külső eszközökkel kapcsolatban a saját álláspontom
- Mivel inhomogén hálózatom van, PC-MAC
1. veszek egy külső FW HDD kb 250 Gbytost (Belejavítottam. Don V.)
2. valamint egy külső FW duálos DVD irót
most keresgélek olyan házat amibe ez a kettő egyszerre berakható és nem kell két külön doboz.
- videózás szinten a házi felvételeket kivánom átirni és mivel digitális beltérit használok és vettem egy egy DVD recorder-t, szeretném a filmeket megvágni a MAC-en és visszairni.
Igazából az lenne jó ha a DVD recorderem, amin ugyan van FW csatlakozó és a leirás szerint támogatja is a számitógépböl való adatfolyamot, arra irnám vissza. Lesz egy pár hosszú éjszakám. -
Bjoco
csendes tag
3. fejezet (bocsi sieltem a hét végén
)
Videózás,
Na az nagy meglepete volt nekem. Én Hi8 Xr Sony-t használok, kölcsönkértem a haverom digitálisát, tök jól lejátsza a kazettáimat, csak éppen az új iMovie HD nem olvassa be.
Egy gyors anyázás kiséretében mindent kipróbáltam, de semmi. Kicsit berágtam és mivel úgyis vennem kellett egy másik DVD-t, beruháztam egy DVD recorder-re. Egyenlőre itt tartok, a kazettákról szépen felveszem +RW lemezre és talán ma este jön a próba cseresznye, hogy MAC-en mit tudok vele kezdeni
Lehet szurkolni -
Bjoco
csendes tag
1. Játékteszt : a gyerekek nyúzták pár órán át én néztem őket és nem vettem észre sem kockásodást sem, leakadást, sem a hanggal nem volt semmi gond, FPS játék folyamatban.
2. Photoshop : sajnos csak 6 Mpixeles képeim vannak, de kapok scannelt kb 100Mbyte-os képeket és azzal megpróbálom. Azt jelenti az otthoni, ugy kezelte, hogy nem kellet semmilyen müveletre várnom, bár csak RGB-t volt idöm kipróbálni.
3.. kérdést nem értem, de biztos fáradt vagyok
Bocsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest