Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Aha. A fent nevezett artifact-okat szökőévente egyszer látni, kis túlzással. Csak el kell kicsit bíbelődni az SVP beállításaival, és ennyi. Egyszer kell rászánni néhány órát. Mint ahogy az UHD topikban is írtam, FHD SDR tartalmat fogyasztok csak és kizárólag. Engem ez a HDR-DV csicsa egyáltalán nem vonz. Szerintem undorító, hatásvadász sz@r, de ez az én véleményem, kezeld úgy.
Egyébként való igaz, nem lesz kerek 60, kissé ingadozik, de az átlag kockaszám közelebb van a 60-hoz, mint az 55-höz. És ezt már különösebb probléma nélkül tudom fogyasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD - pár fekete pötty a panelben - HDMI - asztalra csavarozható!
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- MSI PRO MP243X 23.8" Full HD IPS Monitor - Garanciális - 2026.11.03 - ig
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest