- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Aktív témák
-
pepepapa
tag
Yahh, eddig azt hittem csak én vagyok ilyen pihentagyu, hogy ilyesmin töri a fejét. A háztartási hütök két nagy csoportra oszthatók, ''kompresszoros'' ez a leggyakoribb és hőcserélőnek freon 12 typ gázt használ a másik szorbcios itt valami szalmiák oldatot használnak ilyen pl a 12v-os auto hütötáska de háztartási méretben is van. legnagyobb előnye a néma üzem. mindkét rendszer azon az elven müxik, hogy a párolgás hőt von el. /abszorc/ a zárt tartályban lévő szalmiák oldatot egy fütőtestel /12v/ fütik minek hatására nyomás keletkezik ezt egy szük keresztmetszetü kapilláris csővön vezetik a kiutágulo hütötérbe ahol a párolgás hőt von el. A kompresszor elve is hasonló itt a kompresszor hatalmas nyomással préseli a freongázt a kondenzátorba--a hátán lévő rácsos hőleadó/ innen szük keresztmetszetü kapilláris csövön megy a hütötérbe ahol a kitáguló keresztmetszet miatt párolog-hőt von el /ez a fagyasztó rész/ számitogéphez egyik sem lenne kis méretü meg egyszerü sem. tetejébe a szorbcios rendszer nagyon csendes de lassu.
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- C++ programozás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest