- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
pepepapa
tag
Yahh, eddig azt hittem csak én vagyok ilyen pihentagyu, hogy ilyesmin töri a fejét. A háztartási hütök két nagy csoportra oszthatók, ''kompresszoros'' ez a leggyakoribb és hőcserélőnek freon 12 typ gázt használ a másik szorbcios itt valami szalmiák oldatot használnak ilyen pl a 12v-os auto hütötáska de háztartási méretben is van. legnagyobb előnye a néma üzem. mindkét rendszer azon az elven müxik, hogy a párolgás hőt von el. /abszorc/ a zárt tartályban lévő szalmiák oldatot egy fütőtestel /12v/ fütik minek hatására nyomás keletkezik ezt egy szük keresztmetszetü kapilláris csővön vezetik a kiutágulo hütötérbe ahol a párolgás hőt von el. A kompresszor elve is hasonló itt a kompresszor hatalmas nyomással préseli a freongázt a kondenzátorba--a hátán lévő rácsos hőleadó/ innen szük keresztmetszetü kapilláris csövön megy a hütötérbe ahol a kitáguló keresztmetszet miatt párolog-hőt von el /ez a fagyasztó rész/ számitogéphez egyik sem lenne kis méretü meg egyszerü sem. tetejébe a szorbcios rendszer nagyon csendes de lassu.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged