- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Aktív témák
-
Rájöttem a spanyolviaszra! :D
Hagyom a fenébe a vízhűtést meg a petiert meg az ilyeneket, hanem ezeknek az árán veszek egy légkondit a szobába, és egy sima zajtalan léghűtés is elég a procira, meg én sem rohadok meg a melegben. Árban ugyan ott vagyok :D -
krila
tag
Herr Ordasi kisérletezett abszorbciós hűtés építésével, de egy 450-es cerkát is csak 45 fokra tudta lehűteni, Más kérdés az, hogy full zajtalan volt.
A cikk végén azért odabigyesztette: hardcore overclockereknek nem ajánlott -
pepepapa
tag
Yahh, eddig azt hittem csak én vagyok ilyen pihentagyu, hogy ilyesmin töri a fejét. A háztartási hütök két nagy csoportra oszthatók, ''kompresszoros'' ez a leggyakoribb és hőcserélőnek freon 12 typ gázt használ a másik szorbcios itt valami szalmiák oldatot használnak ilyen pl a 12v-os auto hütötáska de háztartási méretben is van. legnagyobb előnye a néma üzem. mindkét rendszer azon az elven müxik, hogy a párolgás hőt von el. /abszorc/ a zárt tartályban lévő szalmiák oldatot egy fütőtestel /12v/ fütik minek hatására nyomás keletkezik ezt egy szük keresztmetszetü kapilláris csővön vezetik a kiutágulo hütötérbe ahol a párolgás hőt von el. A kompresszor elve is hasonló itt a kompresszor hatalmas nyomással préseli a freongázt a kondenzátorba--a hátán lévő rácsos hőleadó/ innen szük keresztmetszetü kapilláris csövön megy a hütötérbe ahol a kitáguló keresztmetszet miatt párolog-hőt von el /ez a fagyasztó rész/ számitogéphez egyik sem lenne kis méretü meg egyszerü sem. tetejébe a szorbcios rendszer nagyon csendes de lassu.
-
ödönke
aktív tag
jerry által írt cuccra gondoltam ezt nem ismerem milyen tud valaki egy linket adni?, tehát olyan mint az otthoni hűtő csak miniben (amiben a kaját tárolod) ott szintén belül hűt hátul pedig ugye fűt, ugye ami még kérdés a páralecsapódás
-
krila
tag
Egészen pontosan mire is gondolnál?
Valamilyen hőcserélőre? Víz használatával? Vagy más rendszer?
Ha megnézed a ''vízhűtés kezdőknek'' c. topicot, ott írtam egy cégről... LAING...
Ez a neve. egy rokonom dolgozik ott , és nemrégiben kezdtek el kísérletezni amerikai megrendelésre, kismérető keringetőszivattyút készíteni.
A prototipus már elkészült, 12V-ról üzemel fordulatszám visszajelzéssel. Gondolhatod, hogy engem is felizgatott a dolog, ugyanis a szivattyú maga, a processzor magon kapott helyet.
Évi 1.000.000 db gyártására szerződtek ez év júliusától. Remélem leesik egy két darab. Majd szólok mi a helyzet. -
jerry311
nagyúr
Szerintem ilyen csak hazi keszitesu van. De van un. Peltier huto, aminek az egyik fele hideg a masik fele forro, tehat ugyanugy hutest igenyel mint egy normal huto. Csak eppen sokkal hidegebbet csinal a hideg olodalon mint egy normal leghutes.
Ha csendes gepet akarsz akkor inkabb vizhutes. -
ödönke
aktív tag
szerintetek lehetséges? egy kis mini hűtőt ( kb mint a hűtőtáskákban) tenni a procira?
nem ismerem túlzottan ezeknek a működését, de nem lehetne valami iylesmit kitalálni, vagy már létezik?
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Arch Linux
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest