- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balupapa
senior tag
hasznal valaki innen in win chopin hazban kulon gput?
mondjuk 1050ti-t? -
Balupapa
senior tag
válasz
cinemazealot #35424 üzenetére
Nem tudom mitévő legyek....
"valamilyen ház" + picopsu ( lehet azt itthon kapni? 150-160ast?)
vagy megveszem az inwin chopin-t....
használ valaki ilyet a csopibol? mennyire hangos a tápja? eléggé félek tőle, az előző gépem teljesen passzív volt 0db
(fsp zen, i5 6600k, scythe giga hűtő) -
Balupapa
senior tag
válasz
cinemazealot #35420 üzenetére
milyen táp ez?
-
Balupapa
senior tag
válasz
Goose-T #35372 üzenetére
hol lehet beszerezni és mennyibe kerül?
(#35373) rover45
Visszakanyarodva az antec táp cseréhez.
Great build, I am thinking of making a build in that case pretty soon. I just wanted to know how to use the picoPSU instead of the default PSU? Do you just replace it?
Permalink
PDXDewd submitter 1 Build 3 points 25 months agoYep, the supplied PSU pops right out very easily. The after market picoPSU's don't come with any special mounting hardware for the connection between the power brick and the DC-DC converter so that will be hanging loose until you find workable parts. The new pico's connection is smaller than the square opening on the case. I picked up some washers of various sizes matching the new barrel connector but I haven't tried it yet. Best of luck on the build. My specific setup was able to do justice to Alien Isolation so I'm pretty happy with it.
https://pcpartpicker.com/b/cwYrxr
-
Balupapa
senior tag
hozzászolások között:
"Olcsón lehet kapni használt 130W minőségi tápokat, azzal meg bármit."1
"értem, kicsit utána néztem a háznak meg a tápnak és azt találtam hogy a házon belül lévő DC-DC konverter kártya 80W teljesítményt tud, nem vagyok biztos benne hogy egy majd 2x teljesítményű tápot elviselne.
egy i5 6600at szeretnék bele tenni...?
-
Balupapa
senior tag
Sziasztok!
ITX Házat szeretnék venni. Tudtok olyan házat ajánlani ami ehhez hasonlít és valamennyivel erősebb a külső tápegysége?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Microsoft Excel topic
- Milyen házat vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest