- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfeco
aktív tag
Ha nézed a képeken a beépítő keretet, akkor látod, hogy a felső részébe építettem a slim DVD meghajtót, az alsó felébe keresztbe pedig a 3,5" HDD-t. Na ide van építve a kártyaolvasó is ami az előlapból lóg ki hátrafelé, pont a 3,5" hely közepéig ér. Esélytelen tőle berakni egy nagy winyót. 2,5" HDD viszont elfér, a felfogató lyukak ehhez is megvannak.
-
vfeco
aktív tag
Ez egy olcsó házikó. 9ezer Ft-ért vettem, és még egy 65W-os külső tápot is adtak hozzá, amihez volt egy belső ATX átalakító csatlakozó is. Ezt másnap eladtam 6k-ért, azonnal elvitték.
Szóval a ház rohadt olcsón megvolt. Volt beleépítve még egy kártyaolvasó is, de azt a 3,5"-os HDD miatt ki kellett kukáznom belőle. Így ez pont elfért. A Zotac ION ITX A-E verziós alaplaphoz jár egy külső 95W-os táp. Az alaplap már gyárilag így van kiképezve. Tehát a házban nincs táp!
A szerelhetősége szerintem megfelelő. Az ára miatt kicsit bátrabban "robbantottam" a dolgokat. (kártyaolvasó kuka, gyári szellőztető venti kuka, házikó tetejét kivágtam a rács miatt hogy kisebb legyen a szélzaj)
Előlapi kivezetések megvoltak gyárilag. Itt vettem anno, de a kép ellenére az USB és Audio Jack megvan rajta alapból.Üdv,
Fecó -
vfeco
aktív tag
Egy éve én is összedobtam egy mini-ITX cuccot.
Több mint fél éve csak porfogó, így eldöntöttem: eladó!Próbáltam minél jobb szellőzést biztosítani és 3,5" HDD-t beletenni. Úgy érzem sikerült.
Jó szellős a kicsike. Fogyasztásához képest remek a teljesítménye, THPC-nek is ideális.
Ha valakit érdekel írjon PÜ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest