- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Végül ugyan nem itx-es lapot vettem, hanem egy Asrock Q1900M-et mATX méretben, de talán nem lesz túl offtopic a kérdés. Szeretném ha nem is teljesen passzívvá tenni, de minél inkább lehalkítani a gépet. Jelenleg a táp ventillátora az egyetlen zajforrás, de legalább 5 éves lévén az már elég hangos. Mit tudnátok ajánlani? A ház szerintem szép nagy és szellős ahhoz, hogy bepróbáljak egy passzívot. Ha jól gondolom valamilyen paneltáp kellene nekem, aminek még két sata vinyót kellene ellátnia. Hol érdemes idehaza ilyet keresni? Vagy kevesebb szívással egy kicsi csendes atx táp?
-
törölt tag
válasz
jim bcs #29513 üzenetére
Letettem arról, hogy asztali gépet építsek min-itx házba, amennyivel drágább lenne lap+ház miatt, annyiból inkább i3-at veszek, vagy rászánom magam i5-re
Viszont a házi szerver is haldoklik, ott viszont épp hogy olcsóbb lenne egy J1900-as integrált celeronnal megoldani. Használ valaki ilyen procit? Mik a tapasztalatok vele?
Amire használnám:
Raid1-en két 0.5-2 TB-os vinyó
Ubuntu rendszer: NFS megosztás, print és backup server (rsync) - na nem ebbe fog belehalni..
Full HD videó lejátszásOpcionálisan egy postgres adatbázis, holdem managernek és a saját fejlesztésekhez, de ha túl lassúnak bizonyul hozzá, nem dőlök a kardomba.
-
törölt tag
Sziasztok!
Új gépet veszek, és elgondolkoztam az ITX méreten is. Egyrészt egy Pentium G3250-es confignak egy Geforce GTX 750 TI-vel és egy SSD-vel nem lenne melege ekkora méretben? A másik, hogy mivel a videókártya adott, van olyan ITX ház, amiben elfér normál magasságú kártya? Ha van, akkor ajálnhatnátok is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest