- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bullllit
tag
válasz
#16939776 #19441 üzenetére
Serricon
Nekem az 50W körüli érték is megfelelő lenne
Sose lehet tudni mi mire lesz jó pár év múlvaEgyébként azért is akartam itx-es gépet, mert szerintem szabadabban konfigurálható minden szempontból.(HDD-k száma vagy a programok).
tlac
Kellene ennyi, mert amin nem torrent fut ott a biztonsági mentések pihennének(amik nem feltétlenül folyamatosan lennének aktívan bekötve)
De egyébként a legtöbb helyet a már összegyűjtögetett adatok jelentik amiket ezen a gépen lehetne elérni elképzeléseim szerint.Duracellm...
Azért egy ilyen gép fogyasztása még mindig kisebb mint a nagygépemé.
A hang meg családi házban nem probléma, majd keresek neki valami jó kis helyetSzóval szerintem maradok annál az asrock alaplapos konfignál.
Mindenesetre köszönöm a hozzászólásokat.
-
Bullllit
tag
Serricon
Nem hangzik rosszul bár én valami kisebb fogyasztású dologra gondoltam
A prodigy ház meg nekem is tetszik, de ennek a konfignak valamit barkácsolnék.tlac
A router-es verzióhoz bele kelll piszkálni a "lelki világába" gondolom, amihez én nem nagyon...pontosabban nagyon nem értek
A NAS-okkal az áruk a bajom, mert egy 5-6 vinyót is befogadónak már igen borsos az ára, legalábbis nekem.Esetleg ha bármelyik verzióra tudnál valami konkrét cuccot írni, azt megköszönném.
-
Bullllit
tag
Üdv
Megfordult a fejemben, hogy össze kellene dobni egy itx-es torrentezős gépet.
A kérdésem az, hogy ennél a kis teljesítménynél van-e jelentősebb különbség a gépek között. Gondolok itt most egy integrált procis konfigurációra.Pl. ez a lap jónak számít? Ebben az árkategóriában van jobb ?
ASROCK E350M1Hozzá gondoltam még 2gb ramot meg 4-5-6 hdd-t, na meg a hozzáértők ajánlásával egy megfeleő tápot
Várom az javaslatokat
(akár teljes konfigra is, mert nem vagyok elfogult)
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest