- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 
			  Mobilarena Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

wxppro aktív tag Nincs semmim hozzá. Illetve van, de az egy komplett gépben, amit nem akarok megbontani, és lecserélni sem, ezt az itx-es balhét mintegy kiegészítőnek szánom. A tapasztalat miatt gondoltam hasonló platformra, mint ami most van (adatlapomon). 
 Érdekelne, mi az a más, amit említettél, ha a nulláról kellene kezdeni... 
 Annyit még megjegyzek. hogy Inteles vonalon akarom az itx-et is, az elmúlt 1.5-2 évben AMD-m volt, és köszönöm, nem kérek belőle a továbbiakban... 
- 

wxppro aktív tag Szerintetek egy ilyen lap megéri? Vagy milyen lapot keressek? Nem akarok sokat költeni rá, 775-ös procikat fogadja (C2D legalább), DDR2 ramot legalább 4GB-ot, meg legyen valami normálisabb alaplapi vga-ja, vagy egy PCI-E slotja. 
- 

wxppro aktív tag válasz  user137

üzenetére user137

üzenetére- nem akarok az LCD elé egy plusz üveget, úgyhogy ez kilőve. Inkább belül egyenesre vágom a káva peremét, hogy illeszkedjen a panel, kívül meg lehet íves a káva, szerintem jól nézne ki 
 - a rögzítőpontok kialakításának csak a fantázia szab határt, egy itx-laphoz képest irdatlan méretű sík placc van az üres házban, szóval ez nem probléma. Ráadásul egy jó nagy részen ez lyukacsos, tehát a szellőzés alulról megoldott, ahogy eredetileg is volt
 - ODD-nek hagyományos notebook optika megfelel, az eredeti beépítőkeret is megvan, ami a ház elejébe pozicionálja, maximum az iMac-os előlapot kell hozzáigazítani az új meghajtóhoz, az meg nem költség, inkább kézügyesség kérdése. Hasonló módon a HDD is lehet az eredeti helyén, ráadásul akár 3.5-es is lehet, hiszen olyan a beépítőkeret
 - az eredeti hangszórók Harman-Kardon cuccok, az meg azért nem a gagyi kategória, nagyobb hangerőhöz meg úgyis külső cucc kellAmi meg plusz előny, hogy mondjuk használható lenne a maci eredeti tápja, ami alapból passzív, és brutálisan túlméretezett, és bőven elvinné az LCD-t is (200 watt). Itt a túlméretezést nem a teljesítményre értem, hanem az alkatrészekre, aki látott már régi Apple tápot, az tudja, miről van szó. Ezenkívül beférne a legmagasabb procihűtő is. 
- 

wxppro aktív tag Köszi, nekem bejön a dolog. Belül semmi nincs, tök üres, ugyanúgy néz ki mint kívülről, tehát nekem kell kialakítani minden rögzítési pontot. 
 Azért természetesen a külső csavarokat lecserélném az oldalán szép zárt anyákra, hogy ne lógjon ki a csupasz menetes vég, meg hasonlók. Sőt, úgy is össze tudom rakni a házat, hogy az összefogó pántok helyett belül L-alakú összekötőket alkalmazok, így ha az oldallemezekhez meg szerzek feketére eloxált csavarokat, akár homogén fekete is lehet az egész. Majd meglátom.
 Ez az irányított légáramlás jó ötlet, köszi... 
- 

wxppro aktív tag Sziasztok, szereztem egy ilyen házat (Thermaltake Tribe vízhűtés külső háza). Minden oldala lyukacsos rács. Szerintetek jó ötlet ebbe miniITX-et építeni? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Rap, Hip-hop 90'
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest