- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16939776 #41822 üzenetére
Köszönöm. Ez egy szerver és nincs rajta grafikus felület. De ha komolyabb a probléma az is el fog szállni, úgyhogy kipróbálom.
(#41823) cinemazealot: Nekem nincs alvás. Csak a bekapcsoláskor lép fel gond. Amúgy szeretnék én is elé tenni egy szünetmentest azért gondoltam cserélni a PICO-t.
(#41826) Duracellm...: Az a bemenő csati mindig is gyanús volt. Lecserélem valami combosabbra.
Ezektől függetlenül a kérdésem még áll: van bevált széles bemeneti tartományú PICO-PSU?
-
Egy 120W-os Pico PSU-t használok ASUS C60M1 alaplappal. Újabban, időnként nem indul el csak többszöri gombnyomásra. A lapon 2GB RAM, 1 db 2,5"-os és 1 db 3,5"-os HDD van.
Arra gondoltam, hogy lecserélném a Pico-t egy másikra, de akkor már olyat vennék ami nem 12V-ról hanem szélesebb bemeneti feszültségtartományról is működőképes.
Egyelőre csak egy típust találtam: z3-atx-200Sem adatlapot sem tesztet nem találtam. Valaki használ ilyet?
Ha nem, akkor van működő, kipróbált javaslatotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest