- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galopp
tag
válasz
AxBattler #51797 üzenetére
Lehet, úgy jár majd, mint az A300. Én azt vettem, de mire eldöntöttem, már csak az Amazon szállította ki nekem.
Egyébként 8GB RAM-al, 3400G procival, NH-L9a-AM4 chromax.black hűtővel, M2-es pcie SSD-vel mindenre IS elég.
Kivéve az ESXi-t, mert a hálókártyát nem támogatja a rendszer...
Persze mindenre van megoldás, de akkor ott nem mentem bele mélyebben. -
Galopp
tag
Ez is felmerült bennem. De ismerve magamat (2-3évig kotlottam a gépcserén) nem lenne haszálható a gépem egyhamar.
Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy SATA tápcsatikat már beszereztem, mert ha telepakolom gépet a meglévő SSD-kkel, és HDD-kel, azt mindenképpen magamnak kell megcsinálnom, ha viszonylag értelmes megoldást akarok.
És itt vetődik fel a kérdés: honnan érdemes beszerezni a cuccokat? Gondolok itt a csatikra/érintkezőkre mindkét végén, kábelre, harisnyára...
-
Galopp
tag
Sziasztok! Belépem én is a miniITX táborba, igaz a ház külső méretein nem látszik meg.. :-)
Az alkatrészek:
- ASUS ROG STRIX X470-I GAMING
- AMD Ryzen 7 2700x 3.70GHz AM4 BOX + Wraith Prism RGB LED hűtő
- 2X HyperX 16GB Fury Black DDR4 3200MHz CL18 HX432C18FB/16
- CORSAIR SF Series SF600 600W
- PHANTEKS Enthoo Evolv ITX ablakos fekete/piros
- SAPPHIRE 11265-01-20G RX 580 8GB GDDR5 NITRO+ PCIE
- Korábbi beszerzésből: Plextor M8PeG 512GBEgyedüli bánatom, hogy a tépegység kábelei lényegében sehová nem érnek el (30/40cm-esek), így a táp egyelőre még a gép mellett pihen, nem tudom betenni a helyére.
Jó megoldsá lehet ilyesmi ( KLATTY ) beszerzése, vagy esetleg van ötletetek a probléma megoldására (házcserén kívül persze...) ? -
Galopp
tag
válasz
AxBattler #43819 üzenetére
M.2-re: ASUS ROG STRIX X470-I GAMING
Nekem ez a kiszemeltem mostanság. Van elég USB, nem (csak) hátul van M.2.. És bár 2700X-et tervezek beletenni, de jó tudni, hogy alkalomadtán ha kerül bele olyan proci, 2.0-s a HDMI kimenete...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest