- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
consono #65702 üzenetére
Nem csúcskártya, de pont az utolsó mondatodban van a lényeg ("(...) jól muzsikál ma is"): ennek a kis kártyának a teljesítmény már / még elég. (Hát még ilyen kis kiszerelésben.)
Egyébként ott az oldalon 2%-kal a 4060 (gondolom stock) fölé helyezi.Nyilván nem ez fogja vinni 4k 120fps mellett a Hogwarts Legacy-t.
#65703 BalageK: Nem tudtam. Mondjuk azt tudtam hogy az A2000 is le van fojtva teljesítményben a fogyasztás miatt - tehát innen nézve logikus hogy ha van hely akkor picit többet bírjon.
Viszont ha jól láttam új Blackwell szériából nincs is már ilyen SFF változat, gondolom majd a következő értelmes architektúra vagy csíkszélesség módosításkor, esetleg. -
sasNAXO
aktív tag
válasz
consono #65697 üzenetére
2 éve jelent meg, LP, 2 slot, csak alaplapról 70W, ~RTX2080 teljesítménnyel (amennyire lehet hinni ott a teljesítmény listának): NVIDIA RTX 4000 SFF Ada
Persze ez egy arany árú workstation kártya minden földi jóval. Fele ennyi, nem ECC memóriával azért szívesen elfogadnánk szerintem páran ha lenne belőle consumer verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest