- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Van itt több itx lap, elsősorban asrockokat használok, nekem nagyon beváltak, egyszer beállítom, és soha sincs egyiknek se baja, nincs olyan, hogy ne indulna, és ez huszonéves távlatban mért adat, még garis ügyintézésem se volt soha velük, viszont van itt egy gigabyte h470i aorus pro ax lap i7-10700-zal is, ez a dolgok felső vége volt még nemrég, pont tegnap volt a kezemben, mert a húgomé lesz, fogdostam picit, a fizikai kivitel, a plusz megoldások, az extrák mind hardveresen, mind szoftveresen csúnyán lelépik a beszálló kategóriát, amennyiben kell mindenféle extra, nem nézheted csak az árát, pláne az ár- érték arányt...
Nem olcsóak ezek most, én egy éve az ASRock B550M-ITX/AC lapot 44250Ft-ért vettem, a 450-es chipset már akkor is öreg volt, de valójában ma is vállalható, talán ez jó ennyiért: [link], árban kb ez a legalja: [link], felfelé meg a kinézett 80K alatt áll most, ha megteheted, vedd azt.
Nincs túl nagy választék sem, ipon- aqua néhány félét tud adni, aqua am4+itx-re konkrétan egyetlen lapot dob ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Formula-1
- Házi hangfal építés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Gyúrósok ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest