- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Otes
tag
Nekem a konyhában van az egyik szekrény tetején... hagy zúgjon csak....
Nem csak a vinyók generálnak hangot...
alaplap amit kiválasztottál aktív hűtéses, az asusnak van ugyan ezzel a felszereléssel egy lapja, csak passzív hűtéssel. A tápod sem lehet passzív, a sok vinyó miatt mivel sokat eszik ha máskor nem akkor induláskor...
A htpc érzést nem tudom mennyire akarod, de bármennyire is legumírozod a vinyókat azoknak lesz hangjuk, főleg ha hirtelen elkezd valamit darálni. Illetve ahogy telik az idő...Anno én is egyben akartam a 2őt de rá kellett jönnöm hogy idegesít a zaj filmezés közben
-
HookR
addikt
Akartam írni, hogy ha már az E350 + 4 portos SATA kártya 50e, akkor már talán érdemes elgondolkodni a Zotac H67-es mini-ITX lapján, amin alapból van 6db SATA port + 1db eSATA a hátlapon és a staggered spin-up-ot is támogatja (azaz jó NAS alapot képez), de látom annak is szépen elszállt az ára. Mindenesetre még így 40e HUF-ért is elgondolkoztató, mert rakhatsz mellé pl. egy Intel Celeron G530-ast 10e-ért, amivel ha fogyasztásban nem is, de teljesítményben mégiscsak előrébb vagy. Nem utolsó sorban G620/I3/I5-ösön keresztül akár I7-esre is bővíthetsz a későbbiek folyamán, ha úgy alakul.
"van valami ötletetek mibe lehetne bepakolni a fenti cuccokat meg 4-5-6 diszket meg netán egy notebook dvd-t?"
Nagyobb Lian-Li kockákba - mint pl. a PC-Q08, PC-Q18 - tudsz mellé asztali ODD-t rakni. -
Otes
tag
htpc-t nassal összeépíteni :/ hááát
ez a konfig így nagyon hangos lesz(htpc-hez képest)
htpc legyen hangtalan, nass meg legyen távol a tv-től(másik szoba)...
Én őt vettem nas-nak
http://lian-li.com/v2/tw/product/upload/image/pc-q08/flyer.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest