- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atom360
tag
Hello, sziasztok. Régóta olvasgatom a topikot de csak most szólok hozzá. Most lett kész a konfigom; asus m4a88t-i deluxe, két gb ram egyenlőre, egy 5570-vga, ez csak jövöhéten kerül bele, egy lian-li q7, házban. Mivel látom a tied is majdnem ugyanez, gondolom megkérdezem hány gb ramot használsz hozzá, mert nekem w7 alatt nagyon kevés a 2gb. Egyszerre két feladatot, pl; kicsomagolás, másolás, már nem bir végezni. A másik dolog pedig nem tudom ki használt már ilyen házat de ugy látom csak a sapphire 5570 fog beleférni, mivel az alul lévő vinyó miatt nem férne el vastagabb kari. Pedig a GIGABYTE 5570 picit erösebb és jobb a hütése a nagyobb venti miatt. Én athlon 2 250-es procit vettem bele és egy hét alatt rendessen hullámzott az ára akárcsak a lapnak, végül 20k- ért jutottam hozzá, és nem bántam meg, állat jó cucc, főleg, hogy bővithető wi-fis, meg full vidokari is megy bele, mivel nem csak htpc-nek használnám hanem játékra is tv-n hd ready-ben. Egyedül a ház ami nem biztos, hogy jó választás volt mivel nem megy bele rendszerhütő, bár most még nincs is rá szükség mivel terhelés alatt is csak 50c a proci.
Kiváncsi vagyok a te beszámolódra a gépről, mivel én csak egy lelkes amatőr vagyok nem nagyon tudok értékelhető leirást adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Vicces képek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B560M-E Alaplap
- 2x8 GB / 1600 MHz DDR3 RAM Párok: Kingston HyperX - Corsair Vengeance - Hikisemi
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest