- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Hát köszönöm kimerítő válaszod. Most egy picit elbizonytalanodtam és azt kérdeztem magamtól, hogy kell-e nekem mindenképpen a műsor rögzítés mivel nem mindennapos rögzítésben gondolkodom hanem csak esetenként ha kell.Ez lehet havonta több alkalom is de lehet 1 sem. Csak azért merült fel bennem, hogy legyen valami eszközöm ha mégis rögzíteni kellene valamit, de lehet nem ér annyit az egész.
(#7531) zodo: a NAS nállam egy teljesen különálló cél hardver amit készen vennék ezt nem szándékozom "barkácsolni"
-
HookR
addikt
"...azt hirtelen nem tudom, hogy képes-e bekapcsolni előre beállított időben."
Rögzíteni tud az előre beállított időben, függetlenül attól, hogy be van-e kapcsolva, de a műsoremlékeztető funkció ('memo') csak bekapcsolt állapotban vált át a kiválasztott műsorra, be nem kapcsolja az STB-t. (Kikapcsolás miatt amúgy nem felejti el a memo-t.)
Az időzített TV-tuneres rögzítéshez, kompromisszumos megoldásként, az STB-nek folyamatosan bekapcsolva kellene lennie. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest