- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
sasNAXO #65209 üzenetére
Ilyesmi. Nekem ugyan A320+4650G-vel megy a kisgép, de a desktopban 5600G volt és kb. ugyanazt tudják fent és lent is.
Paneltáppal és rendes energiagazdálkodással egy SSD-vel (HDD nélkül) ez 20W körül/alatt van falból. Lightos terheléssel, pár % cpu használat is jóval magasabb, ill. gyári energiasémával idle is mert nem kapcsolgat le mindent.@Rowon
Default full load-on ezek konfig szinten belenyalnak a 90-100W-ba, hiába 65W TDP-sek, a PPT 88W és más is van még a gépben.
A 35-45W TDP viszont kényelmesen bele fog férni a tápba, szoftveresen egyébként részletesen állítható az egész, a short-long Turbo-k is külön, meg lehet oldani azt is, hogy soha ne tolja fel, pár másodpercre se.
GE-s procit felesleges venni, mindegyik ugyanazt tudja Biosból és sw-ből (az is ugyanúgy megy, a beállítás után a proci kezeli) állítva is.Én hűtésben sem aggódnám túl, bár elég kicsi a ház, a venti felett jól szellőzik. Szerintem ezzel a hosszú távú melegedés - ha kapna ilyen terhelést egyáltalán - meg lesz oldva, nem fog megfőni. Rövidre meg tök mindegy, 70 fokon is mehet, akkor is ha kicsit van terhelve, én speciel a hűtést is úgy lőném be magamnak, felesleges maxon pörögnie ha közel sincs a max hőfokhoz. (Pár hsz-szel arrébb volt linkelve egy Jonsbo. n olyasmivel szívtam meg anno. Hiába nagy a ház ha benne reked a meleg. Fordítva működött: kis terhelés, rövid időre okés volt, hosszú itőre meg 15W is bemelegítette. Csak idő kérdése volt.
)
@HUN_Sector
Intel T-s proci is csak előre be van lőve long TDP-re, nincs sok hozzáadott haszna. Ráadásul anno a short TDP-t ugyanúgy feltolták, hogy benchmarkban erősnek tűnjön. A TDP mint átlag/long 35W volt, de 1-2 percig 90W-ig felturbóztak azok is. -
Pista0001
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest