Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• coccolino

aktív tag

válasz sasNAXO #65016 üzenetére

Mivel az SF750 is 75e volt, azt mondom ez nagyjából az általad megosztott Enchant táp ára az ingerküszöb, az ADA 4000 a maga 700e+-os árával már jelentősen megugorja ezt, akkor is ha nagyon adná :)

GPU-ból vagy pl. egy Zotac Solo 4060, esetleg Gigabyte 4060 LP amit belőttem, kérdés, hogy az 5xxx vonalon lesznek-e ilyen irányú fejlesztések

DAN A4 nekem nem igazán jön be kinézetre, habár tudom, hogy nagyon jó ház, de ilyen az ízlés :Y

Teszteken/fórumokon megosztó ezeknek az Enchance tápoknak a hangja, lehet noob kérdés, de tapasztalat alapján mennyivel zavaróbb esetleg mint pl. egy SF750-nek ami teszem azt majd, hogy sok esetben passzív (i5 14400, 32GB DDR5, 1db m2.sata, meg egy fent említett GPU-t figyelembe véve)

Leginkább a VESA mount lenne a cél, de ez dedikált GPU-val úgy gondolom nagyon kompromisszumos/lehetetlee, az alapterület csökkentése már egy irány, viszont ha a Flex ATX egy élhető irány szerintetek, akkor mindenképp a teljes méret csökkentése a cél az alapterületen felül (pl. Velka 3)

Új hozzászólás Aktív témák