Hirdetés
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Telefon LEGÁLIS függetlenítése szolgáltatónál
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Egyébként minden banknál van virtuális netes kártya amit erre lehet használni, és azon mindig annyit kell tartani amennyiért éppen vásárolsz. (utalni rá saját számláról ingyenes) És akkor biztonságban vagy
Én attól jobban félnék hogy esetleg elveszik a csomag amit kifizetett az ember, de arra sehol másol sincs garancia..
-
Pista0001
addikt
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Úgy tudom, már Pay-palllal is lehet náluk fizetni. Még nem próbáltam, korábban engem is a bankkártyás fizetés tartott vissza.
-
Francia91
veterán
válasz
HUN_Sector
üzenetére
AliExpress-ről rendelek 10+ éve, semmi gond nincs vele. Intel WLAN kártyákat, laptophoz videokártyát, motorhoz karburátort, GPS tartót és töltőt, autóba és motorba LED-eket, hobbi lámpákat (Convoy S2+, Convoy L6)...
Azt még nem. Intel AX200-as WLAN kártyát rendeltem M.2 (ITX lapban cserélni a gyári AC-s kártyákat) és MiniPCI formában (a DELL Precision M6800-as laptopomba)
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Gurulunk, WAZE?!
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Energiaital topic
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- G.Skill Aegis DDR4 DDR4-3000 CL16-18-18-38 1.35V 16GB (2x8GB)
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Patriot Viper Steel 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 5 év garancia
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én attól jobban félnék hogy esetleg elveszik a csomag amit kifizetett az ember, de arra sehol másol sincs garancia..