Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz sb #59561 üzenetére

Ezt is megmézheted, ha jól emlékszem, 108 ezret fizettem érte, most is 349 dolcsi mínusz kupon, szóval még alá is becsúszhat, csak ez az n305-höz képest még plusz 30% ot tud, a vga részt meg nem is kell említeni, 5-6x-osa az inteles megoldásoknak..
    Ryzen5-5500u proci, 6 mag/12 szál, 16GB DDR4 ram, és 512-es nvme ssd, de van benne 2 db 2.5G lan, intel 200-as ax-es wifi, BT, hdmi, DP, usb-c is, szóval gyakorlatilag minden, ami kellhet, 20 cm magas, alul 16cm átmérő a legvastagabb része. Kis kenyérpirító dizájn, így a konyhában is elfér. :D

Jelen pillanatban az nvme ssd az asztalon pihen, kapott egy pár 512-es nvme ssd-t gyorsítótárnak, és van benne egy 8TB-os wd red plus, így eszik kompletten 20-21W-ot okos hosszabbítóval mérve.

Nálam csak azért kellett ez a méret, mert nasnak vettem eleve, és kellett a 3.5"-os vinyó hely, ha neked nem kell, a fele- harmada méretben tlaálsz ilyen procival szerelt cuccokat.

• válasz sb #59561 üzenetére

Leginkább az Intel új N* kezdőbetűs processzoraival nézegettem mostanában minipcket és megmondom őszintén, hogy azok tetszenek. Főleg az N300 és N305-ös verziójú procik vannak már olyan szinten, hogy pl. egy Skyrimet elvisznek 60 FPS-en és mellette a fogyasztásuk a béka hátsója alatt van, ami azért nem mindegy!

Viszont nekem annyiból nem tetszenek ezek a nagyon minipck, hogy szerintem be vannak zsúfolva egy pindurka dobozkába, aztán ott főnek a saját levükben... tehát én minimum egy ITX lapba tudnám elképzelni ezeket a processzorokat egy valamivel nagyobbacska ITX házban. Abban azért egyfelől szellősebb a történet, másfelől az alaplapi csatlakozóból is több juthat, mint egy minipcbe.

Sajnos az AMD frontról nem tudok nyilatkozni.

Új hozzászólás Aktív témák