- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Garmin topik
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Ezt is megmézheted, ha jól emlékszem, 108 ezret fizettem érte, most is 349 dolcsi mínusz kupon, szóval még alá is becsúszhat, csak ez az n305-höz képest még plusz 30% ot tud, a vga részt meg nem is kell említeni, 5-6x-osa az inteles megoldásoknak..
Ryzen5-5500u proci, 6 mag/12 szál, 16GB DDR4 ram, és 512-es nvme ssd, de van benne 2 db 2.5G lan, intel 200-as ax-es wifi, BT, hdmi, DP, usb-c is, szóval gyakorlatilag minden, ami kellhet, 20 cm magas, alul 16cm átmérő a legvastagabb része. Kis kenyérpirító dizájn, így a konyhában is elfér.Jelen pillanatban az nvme ssd az asztalon pihen, kapott egy pár 512-es nvme ssd-t gyorsítótárnak, és van benne egy 8TB-os wd red plus, így eszik kompletten 20-21W-ot okos hosszabbítóval mérve.
Nálam csak azért kellett ez a méret, mert nasnak vettem eleve, és kellett a 3.5"-os vinyó hely, ha neked nem kell, a fele- harmada méretben tlaálsz ilyen procival szerelt cuccokat.
-
Leginkább az Intel új N* kezdőbetűs processzoraival nézegettem mostanában minipcket és megmondom őszintén, hogy azok tetszenek. Főleg az N300 és N305-ös verziójú procik vannak már olyan szinten, hogy pl. egy Skyrimet elvisznek 60 FPS-en és mellette a fogyasztásuk a béka hátsója alatt van, ami azért nem mindegy!
Viszont nekem annyiból nem tetszenek ezek a nagyon minipck, hogy szerintem be vannak zsúfolva egy pindurka dobozkába, aztán ott főnek a saját levükben... tehát én minimum egy ITX lapba tudnám elképzelni ezeket a processzorokat egy valamivel nagyobbacska ITX házban. Abban azért egyfelől szellősebb a történet, másfelől az alaplapi csatlakozóból is több juthat, mint egy minipcbe.
Sajnos az AMD frontról nem tudok nyilatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- bambano: Bambanő háza tája
- World of Warships
- Windows 11
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged