- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
HUN_Sector #59083 üzenetére
Akkor a CPU hűtő kiáramló levegője és a befújt levegő egymásba ütközne, a CPU hő magasabb lenne. Tudom, mert hasonló kialakítású hűtőm van (Big Shuriken 3), és elsőre így tettem be a CPU hűtő feletti ventit. Most viszont hogy kifele fúj, érezhetően kihúzza a CPU hűtő meleg levegőjét (a bordák miatt pont felfele áramlik erről a CPU hűtőről)
Ehhez a házhoz szerintem szimplán rossz helyen van a fenti VRM bordád.
Bár egy próbát megér, hogy a CPU hűtő feletti ventit befele irányítod, nem vesztesz egy kísérlettelAmi nekem van Scythe Big Shuriken 3 hűtő, az sem férne el az alaplap bordái miatt? Direkt úgy van kialakítva, hogy aránylag nagy borda is elfér alatta a VRM és hátlap környékén
És ennek 120-as ventije van, nekem is ezért tök jó, mert a 120-as venti miatt közvetlen a VRM hűtőbordájára is nyomja a levegőt -
hegegabi80
addikt
válasz
HUN_Sector #59083 üzenetére
A cpu hűtőn 15mm-es a venti? Esetleg megcserélni a hátsóval, ha az 25-ös?
Próbálgatni kell, sajnos az ilyen kis házakban csak így lehet, és sokszor olyan elrendezés is jó lehet, ami nem feltétlen egyezik a hétköznapi felállással.
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Suzuki topik
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Óra topik
- További aktív témák...
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest