- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Második bétánál jár a One UI 8
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magyarított Android alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
válasz
coccolino #58977 üzenetére
Ne vedd készpénznek a véleményem, mert kimaradt 5-7 év PC építés, de volt már mindenféle házam, többnyire itx…
Jonsbo-ból egy U2 azt hiszem, az alu minősége kiváló volt, de az a baj a házaikkal, hogy semmi előremutató tulajdonsága nincs, és mindig találtam valami bosszantó dolgot. Ezt úgy látszik máig nem nőtték ki, lsd az új T8 feljebb, ahol egymás ellen dolgozik a cpu cooler és a psu… dizájn jeles, alu minőség jeles, többi meh (szerintem).
Lian li-ből valami Qhuszonvalahanyasom volt, most meg egy Dan sfx, az alu elég vékony, nem egy nagy szám, bár lehet más/újabb termékei már jobbak. Az A4 h2o pl minden téren jónak tűnik, de élőben nem láttam még.
Fractal szerintem folyamatosan fejlődik, volt tőlük már mindenféle házam, node, define, meshify, torrent… ez az új Terra meg szerintem istencsászár, gyönyörű kivitelezéssel, előremutató funkciókkal, csak az ára
Phanteks eléggé úttörő volt amikor kijöttek, de itx vonalon sose jött be… az elvolv itx pl egy olcsó bóvli a nagyobb testvéreihez képest. Az matx (van itthon) majd 3mm vastag alu, itx-re meg alu se jutott. Nekem személy szerint ez a shift vonal se bejövős, szóval nem is nagyon foglalkozok a gyártóval mostanság.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest