Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
Hajrá, én nem szeretném, hogy megmondják mikor mit frissítsek.
Van az a fajta felhasználó, akinek szükséges, mások vagyunk. Pl GF Experiencet az életben nem használtam, ha még azt is javasolni kéne, hogy milyen grafit állítsak inkább használnék konzolt.
Afterburnerben egyébként nekem is van külön profil, de csak a háttérben futtatom, a kis ikonja sincs ott, mivel felesleges számomra. Azt hiszem ezt ki is tárgyaltuk. -
PROTRON
addikt
Én pl a hétvégén szembesültem azzal hogy a Biosom túl régi és az alaplapi érzékelő a GTX 1070-et ismerte, azt ki tudta írni, de a RTX 3090 Ti-t, csak nvidia alkatrészként ismerte fel.
Nem merek bios frisíteni, mindig is paráztam attól hogy elrontják a programozók és nálam galibát okoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-E GAMING Wifi
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest