- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Közben nézelődtem, ez áfával, szállítással kézben van 73$-ból, azaz jelen árfolyamon 22600Ft-ból, és 7-8%kal erősebb egy j1900-as procinál, ha most kellene összeraknom valamit, lehet ezt választanám. [link] Ja, és dc bemenet, tehát picopsu se kell.
PROTON: 6-8K-ért semmi sincs, annyiért soha nem is volt semmi normális, 5-6 éve se, még régebben se.. Ez a 4-5 éves procit fillérekért trend amúgy sok sok éve még működödött, mikor a következő évekbeli processzorok annyira erősek voltak, hogy rengetegen cseréltek, manapság már alig van eltérés, i7-6700 --->> i7-7700 kb 10% plusz, minek cseréljen bárki is?
-
PROTRON
addikt
Az az ssd tuti nem volt lopott.
Egyébként én azt láttam hogy 15-ért nem valósak az ajánlatok, inkább 20k, aztán alaplapból is néha kapni 10-ért, de sokszor azoknak a csipkészletével rengeteg a nyűg, inkább a 15k-s kategóriában van az igazi megbízható belépő kategória 1151-ből amit már beraksz homeserver alá.
Az egyik használt piacos kajmárral beszéltem, ő szerinte a 6100-asok 6-8k érnek valójában hisz csak 2 magos, szal örül az extra profitnak.Nekem végül 8100, 4 magos lett, 22ért...
-
Bazs-
tag
Köszi mindenkinek a választ.
Egy Fractal 304-es házban volt az egész, amihez van egy csendes táp is. Szóval csak alaplap+proci+memória (bár a mostani lehet elég) kellene, ami minél halkabb.
Ehhez milyen procit ajánlotok, ami azért elmegy passzív hűtéssel? Házban lévő ventilátor persze alacsony fordulaton menne.
Nézegessek a használt piacon?
Félvezető hiányra sajnos mindent rá lehet fogni, ez sok területen tapasztalom.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF A14 FA401WV - 14"2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 2,5+ év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest